ΑΓΡΟΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χάρης Μόχλας στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7:Οι αγροτοσυνδικαλιστές της Αλεξάνδρειας κάνουν πρόβα εξουσίας και κολλάνε ένσημα αγωνίστηκα για να έχουν προβάδισμα αύριο στην κατανομή θέσεων (video)

Χρειάζεται σχέδιο, πλάνο, έλεγχο και οργανόγραμμα για να πετύχει μια Διοίκηση, είπε ο Χάρης Μόχλας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ΄΄ του ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 το πρωί της Πέμπτης 26/1.

Ο  Χάρης Μόχλας που ήταν καλεσμένος της εκπομπής για να σχολιάσει τα του Δήμου Αλεξάνδρειας και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τάσο Λιολιόπουλο τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Είπε ακόμη για τον Δήμο.

Χρειάζεται Γενικός Γραμματέας που θα συντονίζει το έργο και ότι ο Δήμαρχος θα προχωρήσει σε αλλαγές οι οποίες όμως για να αποδώσουν πρέπει να εφαρμοσθούν τα προηγούμενα.

Για δε το προηγούμενο διάστημα είπε ότι το σχέδιο δεν εφαρμόσθηκε με την απαιτούμενη ταχύτητα.

Για τον Τάσο Λιολιόπουλο είπε.

Είναι μια πάγια τακτική των πολιτικών προσώπων, όταν στριμωχθούν να αλλάζουν αυτά που είπαν ή να λένε ότι δεν εννοούσα αυτό που είπα,εννοούσα κάτι άλλο.

Χαρακτήρισε τον Τάσο Λιολιόπουλο αθεράπευτα οπαδό της ελεύθερης οικονομίας και της ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη,όπου μέσα από τον Σύλλογο που ηγείται θα περάσει και την πολιτική της.

Για τους αγρότες συνδικαλιστές είπε ότι κάνουν πρόβα εξουσίας και κολλάνε ένσημα αγωνίστηκα για να έχουν προβάδισμα αύριο στην κατανομή θέσεων

Υπάρχει πρεμούρα στους  συνδικαλιστές της Αλεξάνδρειας για να γίνουν γνωστοί μέσω των πρωινά δικών φτάνοντας στο σημείο να καταγγέλλουν ως ξεπουλημένο προδότη τον Μπούτα και ότι πούλησε τον αγώνα με ένα τσίπουρο στον Τσίπρα. Βλέπετε αυτό πουλάει,είναι πιασάρικο.

Απάντηση