OIKONOMIKAΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Εγκαινιάσθηκαν τα νέα γραφεία της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στην Βέροια

Αγαπητοί Συνάδελφοι,την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 τελέστηκαν τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύουν στην οδό Παπάγου στη Βέροια.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Βασίλειος Κορκίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωποι και μέλη της Ομοσπονδίας. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εκπρόσωποι από κάθε περιοχή της Μακεδονίας, αψηφώντας το κρύο, δημιούργησαν με την παρουσία τους μια ιδιαίτερα ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν μαζί ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, ο οικοδεσπότης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Καρανίκας, ο Δήμαρχος Βέροιας και Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων, μελών της Ομοσπονδίας.
Ακολούθησε δεξίωση και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον». Στους σύντομους χαιρετισμούς, πρώτος το λόγο πήρε ο κ. Καρανίκας, ο οποίος αφού έδωσε ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά για τον εμπορικό κόσμο, τόνισε πως μια τέτοια μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ένα όνειρο μετά από κόπους ετών γίνεται πραγματικότητα, καθώς η Ομοσπονδία αποκτά τα δικά της γραφεία και πλέον το εμπόριο έχει τη δική του έδρα, το δικό του «σπίτι», στο κέντρο της Μακεδονίας.
Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλειο Κορκίδη, ο οποίος ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα καθώς και τις δράσεις που έχει αναλάβει η ΕΣΕΕ για τη βελτίωση των δυσμενών συνθηκών που προκλήθηκαν από την υπερφορολόγηση. Μάλιστα, δήλωσε αισιόδοξος και ευχήθηκε η νέα χρονιά να διορθώσει τα στραβά του παρελθόντος, και η επιχειρηματικότητα να λάβει τη θέση που της αξίζει ώστε να μπορέσει να συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στη μείωση της ανεργίας.
Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο εμπόριο και για το έργο του στην Ομοσπονδία τον κ. Ευστάθιο Βακάλη.
Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ

Απάντηση