ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Υποδοχή του νέου έτους στην Π.Ε Ημαθίας

Με δεξίωση που παρέθεσε για τις αρχές και τους πολίτες στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, υποδέχθηκε το νέο έτος η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Το φλουρί της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας, έτυχε στο κομμάτι της προέδρου της δημοτικής κοινότητας Βέροιας κα. Ελένης Γκόγκα, στην οποία ο κ. αντιπεριφερειάρχης δώρισε αντίγραφα της Ασπίδας και της Σάρισας της Μακεδονικής Φάλαγγας των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον κ. αντιπεριφερειάρχη  και τις αρχές του τόπου, μέλη του συλλόγου Δασκιωτών. Είχε προηγηθεί πανηγυρική  Αρχιερατική Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίου Αντωνίου Βέροιας.

Σε μήνυμα του ο κ. Καλαϊτζίδης αναφέρει τα εξής: “θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ημαθίας που και σε αυτό τον τρίτο χρόνο της διοίκησης της “Αλληλεγγύης” με επικεφαλής έναν χαρισματικό άνθρωπο, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, βρέθηκαν στο πλευρό της Περιφερειακής μας Ενότητας. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, αλλά με οδηγό την πίστη μας στον Τριαδικό Θεό, είμαι αισιόδοξος ότι θα πορευτούμε όλοι μας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μας. Ευελπιστώ ότι το 2017, με την Ημαθία ισότιμο εταίρο σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι απόλυτα δημιουργικό και γόνιμο. Εύχομαι ακόμη ο σταυρικός δρόμος που διέρχεται η πατρίδα μας να οδηγήσει σύντομα στην λύτρωση της ανάστασης του λαού μας”

archio-lipsis

 

Απάντηση