ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Βέροια: Μια πρωτότυπη επίδειξη με αληθινά πυρά από τον κ. Σούκο! (βίντεο)

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας SOUKOS ROBOTS AΒΕΕ κ. Κωνσταντίνος Σούκος, το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2016, μαζί  με τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Διονύση Κούγκα, παρουσίασαν την τελική μορφή της κατασκευής του κλειστού σκοπευτηρίου που θα δημιουργηθεί στη Σχολή.

%image_alt%

Για το θέμα μίλησε αρχικά ο κ. Κούγκας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη δημιουργίας κατασκευής του κλειστού σκοπευτηρίου με αληθινά πυρά, πιστολιών και πολεμικών τουφεκιών που θα γίνει στον υπόγειο χώρο της Υπηρεσίας, με την ιδιωτική πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Σούκου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Σούκος, ο οποίος τόνισε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Πως πρέπει να βοηθήσουμε την ελληνική αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας γιατί τα έχουμε ανάγκη. «Χωρίς αστυνομία, δεν θα υπάρξει ειρήνη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε επίσης στην επιχείρηση που θα δημιουργήσουν με τους κ.κ. Φύκατα, η οποία θα είναι αρκετά μεγάλη και θα απασχολήσει αρκετό προσωπικό και τους ευχαρίστησε προσωπικά.

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Βέροιας, ο κ. Βοργιατζίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της Βέροιας με την ολοκλήρωση του κλειστού σκοπευτηρίου. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Σούκο για τη δωρεά του. Σημαίνει πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται. Οι οποίοι δεν εμφανίζονται ως δήθεν αλλά είναι πραγματικοί δωρητές» ανέφερε.

Το ιδιαίτερο της επίδειξης, ήταν πως η ρίψη πραγματοποιήθηκε με αληθινά πυρά, με πιστόλι 9mm και υποπολυβόλο ΜΡ-5 σε μια βληματοδόχο από μια θέση βολής στον χώρο υλοποίησης του σκοπευτηρίου.

Την επίδειξη παρουσίασε και πραγματοποίησε ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνος Σούκος.

%image_alt%

Στη συνέχεια, έγινε επίδειξη στο νέο αλεξίσφαιρο γιλέκο. Την επίδειξη έκανε επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Σούκος, και το γιλέκο φόρεσε ο γιός του ο Νικόλαος Σούκος. Το χτύπημα στο γιλέκο έγινε με μεταλλική ράβδο. Όπως τόνισε ο κ. Σούκος, δεν είναι μόνο οι σφαίρες. Πολλοί αστυνομικοί έχουν πρόβλημα με την σπονδυλική στήλη. Πρέπει να δοθούν λύσεις, όπως να σταματήσει το 762 το καλάσνικοφ. Το γιλέκο, δέχεται βολές από το καλάσνικοφ 762 και είναι πιστοποιημένο στην Αμερική.

%image_alt%

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Verianet News

Απάντηση