ΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παρασκευή στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV ο Στ. Κουρνιάκος φιλοξενεί τον Δ. Μελά και μιλάνε για την αγροτική πρόταση της ΝΔ- Επίσης οι…

Την Παρασκευή στις 8μμ στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV
-Με οικοδεσπότη τον Στέλιο Κουρνιάκο εξ αιτίας επιβεβλημένης απουσίας του Χ. Καφτεράνη θα σχολιαστούν γεγονότα και ζητήματα της Ημαθίας από τους……
δημοσιογράφους Χάρη Μόχλα (Χρονικά) και Τάσο Καμπάνη (ράδιο Avena 97,7fm).
Θα γίνει αποτίμηση της πορείας της διοίκησης Καλαϊτζίδη στο τιμόνι της νομαρχίας μετά τη νίκη της παράταξης Τζιτζικώστα τον Μάιο του 2014.
Θα αποτιμηθεί η μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης Γκυρίνη στον δήμο Αλεξάνδρειας και θα σχολιαστεί αναλυτικά και με ονόματα η ετοιμότητα των δυο μεγάλων κομμάτων και όχι μόνο στην Ημαθία. Θα ακούσετε ονόματα που διαγκωνίζονται να πιάσουν θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ελπίζοντας να χριστούν και αυτοί βουλευτές.

-Στο δεύτερο και κύριο μέρος της εκπομπής ΘΕΣΕΙΣ ο Στ. Κουρνιάκος φιλοξενεί τον υπεύθυνο της αγροτικής πολιτικής και προγράμματος της ΝΔ Δημήτρη Μελά. Ο τεχνοκράτης και πρώην στέλεχος της ΕΕ ο οποίος χρημάτισε υπηρεσιακός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και γενικός γραμματέας στο ίδιο υπουργείο θα αναφερθεί στην ΚΑΠ και στις παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνου σ΄ αυτή στην επόμενη αναθεώρηση. Θα απαντήσει για τους νέους αγρότες και για την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ και βέβαια για το μέλλον της ΕΒΖ και όχι μόνο.
Την Παρασκευή στις 8μμ στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV στην εκπομπή ΘΕΣΕΙΣ

Απάντηση