ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βέροια: Τζιτζικώστας και Καλαϊτζίδης χαιρέτησαν την έναρξη της 3ης γιορτής σοκολάτας (βίντεο)

Ο Αγιοβασίλης που έφτασε στη Βέροια το απόγευμα της Παρασκευής, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της 3ης γιορτής σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών και των παιδικών επιθυμιών, συνάντησε στην εξέδρα τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα που μετέβη στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ειδικά για την εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό και τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη που σαν “οικοδεσπότης” άνοιξε την αυλαία της πανέμορφης γιορτής.

Μέχρι να ξεκινήσει το τελετουργικό της έναρξης στην κεντρική εξέδρα, μικρά και “μεγάλα” παιδιά είχαν την χαρά να διασκεδάσουν με διασκευαστικά παιχνίδια ή να αφεθούν σε ένα γιορτινό “μακιγιάζ”.

Οι ζαχαροπλάστες και οι “ειδικοί” είχαν βάλει ήδη τα δυνατά τους και η κατάμεστη από κόσμο πλατεία μοσχοβολούσε από φρεσκοψημένους λουκουμάδες πασαλειμένους με λαχταριστή σοκολάτα!!!

Η φιλαρμονική της Νάουσας έδωσε το μελωδικό παρόν, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωση είχε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Η 3ης γιορτής σοκολάτας θα διαρκέσει τρεις μέρες και φέτος θα ανοίξει τα φτερά της και στη Νάουσα, ενώ του χρόνου θα γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις και στην Αλεξάνδρεια

Κατάμεστη ήταν η πλατεία Εληάς το βράδυ της Παρασκευής. Απουσίαζε μόνο ο Δήμος Βέροιας… Ίσως να μην το πήραν χαμπάρι…

main_1481314001_115496

main_1481313974_1772302  zodia22-300x160

Απάντηση