ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Βέροια: Άφθονο το κέφι στη γιορτή τσίπουρου στη Λέσχη Αξιωματικών

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και η 1η Μεραρχία Πεζικού διοργάνωσαν για 3η χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και την διασκέδαση, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μμ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Για φέτος δεν υπήρξε ιδιαίτερος σκοπός όπως τις προηγούμενες χρονιές που ήταν αφιερωμένες τόσο στην γνώση γύρω από το τσίπουρο, όσο και την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των αποσταγμάτων που τόσο γενναιόδωρα προσέφεραν διάφοροι μικροί αποσταγματοποιοί.

Η εκδήλωση αρκέστηκε στην δημιουργία μιας ακόμη ευκαιρίας όπου γίνανε όλοι μια παρέα, γεύτηκαν το τσίπουρο και τους μεζέδες που το συνοδεύουν, χόρεψαν και να τραγούδησαν με την συνοδεία της ορχήστρας του Γ Σώματος Στρατού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκε από τους διοργανωτές ο Διοικητής της Α’ μεραρχίας πεζικού Στρατηγός Νικόλαος Σίμος.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαιτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Οικονομικών Γιώργος Σοφιανίδης και Στέργιος Ασλάνογλου αντίστοιχα, ο Διοικητής της Ακαδημίας Επιμόρφωσης της ΕΛΑΣ στη Βέροια Διονύσης Κούγκας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, και πλήθος κόσμου.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό με την επιλογή των διοργανωτών.

Verianet News

Απάντηση