ΗΜΑΘΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δώρα Κουρκουτά: Απόλυτα βέβαιη για την νίκη του συνδυασμού της στις εκλογές της 7ης Απριλίου (vid)

Δώρα Κουρκουτά: Απόλυτα βέβαιη για την νίκη του συνδυασμού της στις εκλογές της 7ης Απριλίου (vid)

Το πρωί της Παρασκευής 8 Μαρτίου η υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ κ. Δώρα Κουρκουτά έκανε την πρώτη της δήλωση από το εκλογικό της κέντρο στον δημοσιογράφο Τάσο Καμπάνη μετά την επίσημη ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, ο οποίος προκήρυξε επίσημα την επανάληψη των εκλογών στις 7 Απριλίου 2024 για το δήμο Αλεξάνδρειας.
Αφού ευχήθηκε για την Ημέρα της Γυναίκας, ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή ανάσταση στον τόπο μας και εξέφρασε την βεβαιότητα της για την νίκη του συνδυασμού της στις εκλογές της 7ης Απριλίου.

Η σημερινή ημέρα ήταν κάτι αναμενόμενο για τον συνδυασμό και η ανακήρυξη των εκλογών, γνωρίζαμε ότι θα γίνει από τις 11 Ιανουαρίου, όπως το γνώριζαν όλοι, οι οποίοι αν και έλεγαν ότι δεν θα γίνουν εκλογές, προετοιμάζονταν για τις εκλογες νοίκιαζαν εκλογικά κέντρα και προσπαθούσαν να βρούνε υποψηφίους και ψηφοφόρους.

Σχετικά με όσους,  όσοι μιλούσαν ότι παραπληροφορουσαμε, είπε ότι δεν τίθεται θέμα παραπληροφόρησης διότι τα αρμόδια όργανα έκριναν ότι πρέπει να γίνουν εκλογές και θα γίνουν.

Απάντηση