ΗΜΑΘΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 8/3 η επίσημη ανακοίνωση διεξαγωγής των εκλογών της 7ης Απριλίου στο δήμο Αλεξάνδρειας.

Το πρωί της Παρασκευής 8/3 η επίσημη ανακοίνωση διεξαγωγής των εκλογών της 7ης Απριλίου στο δήμο Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλής πληροφορίες ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης αρκετά νωρίς το πρωί της Παρασκευής 8/3 θα εκδώσει την απόφαση με την οποία θα ορίζει την ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών στο δήμο Αλεξάνδρειας και αυτή θα είναι και όπως ο ίδιος προ ημερών είχε εξαγγείλει η 7η Απριλίου 2024.

Έτσι λοιπόν σε ένα μήνα ακριβώς οι δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας θα αποφασίσουν για το ποιον θα εκλέξουν δήμαρχο και ποια δημοτική αρχή θα έχουν για την επόμενη πενταετία.

Βέβαια γνωστό είναι ότι ο κ. Γκυρίνης έχει προσφύγει στο συμβούλιο της επικρατείας, το οποίο συνεδριάζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου για να εξετάσει την ένσταση του για ακύρωση της απόφασης του αρμόδιου δικαστηρίου Βέροιας, που έκρινε άκυρη την μη συμμετοχή του συνδυασμού της κ. Κουρκουτά στην εκλογική διαδικασία του Οκτωβρίου και διέταζε την επανάληψη των εκλογών.

Με την ένστασή του λοιπόν αυτή, ουσιαστικά ο κ. Γκυρίνης ζητά από το συμβούλιο της επικρατείας και ευελπιστεί να ακυρώσει τις εκλογές της 7ης Απριλίου και να παραμείνει δήμαρχος με δικαστικές αποφάσεις και όχι με την ψήφο των συνδημοτών του.

 

 

 

 

 

Απάντηση