ΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Θέμης Σιδηρόπουλος ενημερώνει και εξηγεί

Ο Θέμης Σιδηρόπουλος ενημερώνει και εξηγεί

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, με συναίσθηση ευθύνης για τις υποχρεώσεις μου ως άνθρωπος απέναντι στην κοινωνία και μετά την απρόσμενη αποκοπή μας από την πολιτική διαδικασία, κρίνομαι για τις επιλογές μου.
Ολοκληρώσαμε όλα τα στάδια, πρόγραμμα, υλοποίηση, συνδυασμό με όλες τις προϋποθέσεις του εκλογικού νόμου, παραδόξως όμως και από κακοτυχία, απέτυχε η αυτοματοποίηση της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής.
Ό,τι γνωστικά και βιωματικά με αφορά επεξεργαστείτε το και κατατάξτε με συνειδητά, εξαντλείστε την κριτική σας αυστηρότητα και ταυτόχρονα κατανοείστε την προσπάθειά μου.
Είμαι πιο κοντά από ποτέ στα στελέχη του συνδυασμού μου, υποτάσσω το ατομικό μου στο δημόσιο συμφέρον, συνεχίζουμε πιο δυνατά τον αγώνα μας για ΑΝΑΤΡΟΠΗ και δεν συμβιβαζόμαστε με την αλλοτρίωση συνειδητά.
Είμαστε η αντίδραση της κοινωνίας, η ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Θέμη, του Νίκου, του Άκη, της Βάσως, της Μαρίας, του Ηλία, του Χρήστου, της Δώρας, της Βούλας, της Μαρίνας, του Αντώνη και τόσων άλλων ………..
Φίλες και φίλοι, αφήσαμε τις δουλειές μας, την όμορφη ζωή μας, χωρίς ανταλλάγματα τσαλακωθήκαμε γιατί επεξεργαστήκαμε την αθλιότητα και αντιδράσαμε με συναίσθημα και γνώση.
Όσοι από εσάς είχατε τις χούφτες ανοιχτές….., του δεν νοιάζομαι…., δεν ενδιαφέρομαι…. αναλογιστείτε τις ευθύνες σας απέναντι στη κατάρρευση και την υποταγή.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ συνεχίζει την δράση της δυναμικά ως αντιπολίτευση, με σαφήνεια και συνείδηση ώστε να διασφαλιστεί η κοινωνική ομαλότητα και τάξη.
Παραμένουμε ενωμένοι, είμαστε η οικογένεια της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, έχουμε πολιτικό μέλλον γιατί……τώρα αρχίσαμε….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα στελέχη του συνδυασμού μου για την κατανόηση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Ο επίσημος λόγος μας με ζωτικότητα, αδέσμευτα, ανεξάρτητα και με δυναμική θα στέκει σταθερά και ακλόνητα απέναντι σε όσους μας προκαλούν πολιτική αλλεργία.

 

 

Απάντηση