ΑΡΘΡΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΕΡΡΕΣ

Εν μέσω πανδημίας, τα fans – οι Τράπεζες βγάζουν την πρώτη κατοικία των πολιτών σε πλειστηριασμό. 

Εν μέσω πανδημίας, τα fans – οι Τράπεζες βγάζουν την πρώτη κατοικία των πολιτών σε πλειστηριασμό. 

Στα Περιφερειακά Νοσοκομεία, στις ΜΕΘ, δια σωληνώνουν πάσης φύσεως ειδικοτήτων ιατρών?, λόγο έλλειψης αναισθησιολόγων.. με αποκλειστική ευθύνη του κράτους. Κανείς δεν μιλάει..από την «τρομοκρατία» που δέχονται από τους εγκάθετους «υπεύθυνους», κομματανθρώπους του κάθε Νοσοκομείου, και οι ασθενείς – άνθρωποι μας πεθαίνουν κατά εκατοντάδες κάθε ημέρα… σιγή ιχθύος για το σύστημα υγείας που παραπαίει.

Την ίδια στιγμή, τα περιβόητα fans (γύπες, κοράκια), αφού έλαβαν σχεδόν το 80% των δανείων από τις τράπεζες με εξευτελίστηκες τιμές πχ (για τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες το κόστος αγοράς τους ανέρχεται έως 5% της αξίας τους και για τα στεγαστικά δάνεια έως 15% της αξίας τους) έγιναν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού στα ιδιωτικά δάνεια των πολιτών. Με όλη την ευνοϊκή νομοθεσία που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, έδωσε την δυνατότητα στα fans (γύπες, κοράκια) να εκδίδουν Διαταγές πληρωμής κατά δεκάδες χιλιάδες με στόχο την πρώτη κατοικία του οφειλέτη. Στην πραγματικότητα ξεκίνησε ένα «πογκρόμ» κατά της πρώτης κατοικίας και όχι μόνο, που σε λίγους μήνες θα ξεσπιτωθούν κατά χιλιάδες οι οφειλέτες.

Γινόμαστε θεατές ενός δράματος που δεν θα έχει ματαδεί ποτέ η κοινωνία μας, διότι όταν η πρώτη κατοικία δεν έχει πλέον καμία απολύτως προστασία και βρίσκεται στο έλεος των fans (γύπες, κοράκια), που πίσω από αυτά «κρύβονται», Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλομέτοχοι, πολιτικοί κλπ, που την Ελλάδα την έχουν (το παίζουν και πατριώτες τρομάρα τους!) για την προσωπική τους κονόμα, η μπίζνα που στήνετε είναι άνευ προηγουμένου με στόχο τα 90 δισεκατομμύρια!! Μην το θεωρείται υπερβολή .. και λίγα λέω.. υπάρχουν τα στοιχεία. Κατά δεκάδες δις ξεφορτώνονται τα πακέτα των δανείων οι συστημικές τράπεζες της χώρα. Γέμισαν τα δικαστήρια με Διαταγές πληρωμής από τα  fans (γύπες, κοράκια), Τα προγράμματα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είναι γεμάτα.. Προσέξτε ποιοι θα οικονομήσουν: Πρώτα τα ίδια τα   fans (γύπες, κοράκια), και οι Έλληνεςμέτοχοι των, μετά το κράτος, μετά οι συμβολαιογράφοι που ασχολούνται με τους πλειστηριασμούς κλπ.

Αυτό που με εντυπωσιάσει περισσότερο απ΄ όλα είναι το γεγονός που κανένα κόμμα δεν στηλιτεύει σθεναρά την αρπαγή της πρώτης κατοικίας, λες και γίνεται σε άλλη χώρα!!!

Αυτή η «μαύρη» κατάσταση που περιγράφω, είναι ελάχιστη σ αυτό που έρχεται. Το κάνω με πλήρη ευσυνειδησία μήπως και υπάρξει κάποια ευαισθητοποίηση και σωθούν άνθρωποι που θα πεταχτούν στο δρόμο.. δεν τα γράφω από χόμπι ή γιατί έχω κάτι να κερδίσω, τα γράφω γιατί είναι η αλήθεια που ήδη εμφανίστηκε.

Γιάντσιος Ιωάννης – Δικηγόρος Σερρών, 6976639687

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

 

Απάντηση