ΑΡΘΡΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΕΡΡΕΣ

Γιάννης Γιάντσιος: Πως καταργούν στη πράξη το κράτος Δικαίου

Γιάννης Γιάντσιος: Πως καταργούν στη πράξη το κράτος Δικαίου

Πριν εκθέσω τα παρακάτω που με έχουν σοκάρει, να τοποθετηθώ πως δεν είμαι ενάντια στο εμβόλιο. Όμως, επειδή η κυβέρνηση-το κράτος απέτυχε στην πολιτική των εμβολίων, αντί να ακολουθήσει την πολιτική της πειθούς, με μπροστάρηδες τους γιατρούς, την τοπική αυτοδιοίκηση κλπ., να ενημερώσει σοβαρά τον κόσμο για το καλό του εμβολίου, ζούμε ένα πανζουρλισμό με μπρος πίσω, μέτρα αχρείαστα, μέτρα που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και δεν κάνουν σοβαρή καμπάνια ενημέρωσης έτσι ώστε να πειστούν οι πολίτες. Μάλιστα προχώρησε σε περαιτέρω κινήσεις που άπτουν την συνταγματική τάξη. Φοβίζει, απειλή, επιβάλει, ζητά από τον πολίτη – καταστηματάρχη να ελέγχει τον πολίτη – πελάτη!!! Ανήκουστα πράγματα που πληγώνουν την δημοκρατία μας. Τελευταία πράξη το γεγονός ότι έλαβε την απόφαση να «διαχωρίσει» τους πολίτες (με ελαφρά την καρδίαν) σε εμβολισμένους και ανεμβολίαστους. Έδωσε στους εργοδότες ένα πρόσθετο και επικίνδυνο εργαλείο, ότι όποιος δεν εμβολιάζεται έχει συνέπειες στην εργασία με άδεια άνευ αποδοχών απόλυση και εκβιασμούς!!
Διαβάστε τι ζητά εταιρία από τους εργαζόμενους! Άρχισαν τα όργανα..
Προς όλους τους ανεμβολίαστους,
Μετά την συλλογή των στοιχείων όσον αφορά τον εμβολιασμό όλων των εργαζομένων μας διαπιστώσαμε με μεγάλη μας λύπη ότι το 55% του προσωπικού μας δεν έχει εμβολιαστεί.
Επειδή χρόνια τώρα η εταιρία μας πιστή στις αρχές της επιδιώκει την ευημερία του συνόλου της τοπικής μας κοινωνίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρων ότι δεν θα επιτρέψουμε τα καταστήματα μας να γίνουν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού στο αναμενόμενο τέταρτο κύμα από το στέλεχος Δ.

Όπως όλοι γνωρίζετε συζητείται έντονα και θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο ότι όσοι δεν εμβολιάζονται θα μπορούν να τίθενται σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών ώστε να μην αποτελούν μέρος της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ο εργοδότης θα είναι υποχρεωμένος να αναρτά έξω από τα καταστήματα πόσοι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι, για να ξέρει ο πελάτης αν κινδινεύει η όχι όταν εισέρχεται σ αυτό.
Όπως αντιλαμβάνεστε, επειδή θέλουμε ο πελάτης να είναι ασφαλής στο κατάστημά μας, θα κάνουμε χρήση όλων των μέτρων που θα μας δοθούν από την κυβέρνηση και θα απομακρυνθούν όλοι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του Αυγούστου.
Για να μην βρεθούμε σε αυτή τη δύσκολη θέση παρακαλούμε να φροντίσετε να κλείσετε τα ραντεβού σας έγκαιρα και να προσκομίσετε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Επίσης όσοι είναι αποφασισμένοι να μην εμβολιαστούν να το δηλώσουν για να προετοιμαστούμε για κάθε ενδεχόμενο.
Παρακαλούνται οι διευθυντές να στείλουν την παραπάνω λίστα άμεσα.
Επίσης εντός της εβδομάδας να γίνει άλλη λίστα με τα νέα ραντεβού και για τους αναποφάσιστος για να γνωρίζουμε έγκαιρα πόσα άτομα θα χρειαστεί να βγουν σε άδεια άνευ αποδοχών αν απαιτηθεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι η περιοχή μας έχει πολύ μικρά ποσοστά εμβολιασμού που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε τοπική έξαρση της π και τότε σίγουρα θα θεσπιστεί η απομάκρυνση των μη εμβολιασμένων από την εργασίας
Και μην ξεχνάτε ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος για να εξαλειφθεί. Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρέωση, είναι καθήκον για την δική μας υγεία και των γύρω μας.

Η τρομοκρατία, η επιβολή του φόβου κατά των εργαζομένων, κατά των πολιτών σε όλο της μεγαλείο. ΆΜΕΣΑ απειλή και πράξη για απόλυση.
Δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα, οι εταιρίες, οι ιδιώτες που με έμμεσο τρόπο επιβάλουν να εμβολιαστεί κάποιος εργαζόμενος τους, σε περίπτωση Χ παρενεργειών αναλαμβάνουν και την ευθύνη! Θα προβεί σε αποζημίωση! Πως φτάσαμε στο σημείο να κουρελιάζονται τα ατομικά δικαιώματα και
Μπήκαμε λοιπόν και επίσημα στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Με πρόσχημα τον εμβολιασμό καταργούν τα ατομικά δικαιώματα, τα προσωπικά δεδομένα, τα συνταγματικά δικαιώματα, οπότε τη να πούμε…. καλώς ήρθες Χούντα?? Λες και το 50% του πληθυσμού που είναι σκεπτικοί για το εμβόλιο είναι «αρνητές». Σίγουρα οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία, διότι αλλιώς θα γνώριζαν ότι είναι απλά σκεπτόμενοι και πως ένα πρόβλημα δεν λύνεται με την επιβολή αλλά με την πειθώ και την ενημέρωση.
Γιάντσιος Ιωάννης
Δικηγόρος Σερρών 6976639687
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

 

Απάντηση