ΑΡΘΡΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιάντσιος Ιωάννης: Μούφα τελικά οι «Μακεδονομάχοι» 

Γιάντσιος Ιωάννης: Μούφα τελικά οι «Μακεδονομάχοι» 

Ο Μητσοτάκης ο «Μακεδονομάχος» δήλωνε στις 22-01-2019 για την συμφωνία των Πρεσπών

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, διότι για πρώτη φορά η Ελλάδα εκχωρεί επίσημα μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους γείτονες, εγκαταλείποντας με αυτόν τον τρόπο μια πολιτική δεκαετιών, για λόγους τους οποίους μόνον ο κ. Τσίπρας γνωρίζει».

Σήμερα, 14-01-2021 ο ίδιος ο Μητσοτάκης (χαϊδευτικό «Κούλης») δηλώνει, από το Μαξίμου σε συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της «Βόρειας Μακεδονίας»: «Να εφαρμοστεί πλήρως και με συνέπεια η Συμφωνία των Πρεσπών»

Πότε μας λέει ψέματα!!!, φυσικά την πρώτη φορά, τότε που ήταν αντιπολίτευση και ήθελε τους ψήφους. Δηλαδή, ένα εθνικό θέμα το έπαιζε για ψήφους! Κορόιδευε τον Ελληνικό λαό κανονικά!!!

Χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ με την «κολοτούμπα» της ΝΔ. Άραγε, όλοι αυτοί οι Νεοδημοκράτες που το έπαιζαν «Μακεδονομάχοι» τρομάρα τους, που είναι σήμερα!! Έχουν καταλάβει πως η χώρα έχει παραχωρήσει επίσημα μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα στους γείτονες!! Ήδη το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας, οι νεοέλληνες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Μην μας φαίνεται τυχαία η κατάντια μας. Όσο για κάποιους συνεχιζόμενους «Μακεδονομάχους» που έχουν λουφάξει!! Αγνοούνται..

Την συμφωνία των Πρεσπών δεν την αναγνωρίζουμε. Κηρύσσουμε ανένδοτο αγώνα κατά της «δήθεν» Μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας, που με τόση «αφέλεια» δέχονται οι εκάστοτε κυβερνώντες.

Γιάντσιος Ιωάννης – Δικηγόρος Σερρών, 6976639687

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

 

 

Απάντηση