ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιάντσιος Ιωάννης: Σχεδόν, ένας στους δύο Έλληνες πολίτες χρωστούν στην Εφορία!  

Γιάντσιος Ιωάννης: Σχεδόν, ένας στους δύο Έλληνες πολίτες χρωστούν στην Εφορία!  

Και μέσα σ αυτό το δράμα που ζούμε, με τους (απαράδεκτα) πολλούς θανάτους από COVID-19 στην βόρεια Ελλάδα, που ο δείκτης έφτασε σε 80 θάνατοι στις 100.000 χιλ. πληθυσμό περίπου, πρώτοι στην Ευρώπη που έχει μέσο όρο 57 θάνατοι στις 100.000 χιλ., που η Ελλάδα έχει 21 θανάτους στις 100.000 χιλ., οι ασθενείς, οι άνθρωποι μας να πεθαίνουν μόνοι τους, που τα Νοσοκομεία στην βόρεια Ελλάδα δοκιμάζονται «άσχημα» λόγο των «πολλών ελλείψεων σε έμψυχο προσωπικό και ακατάλληλο εξοπλισμό πανθομολογούμενος», στην πραγματική ζωή μας τρέχουν οι υποχρεώσεις μας και πάμε σε όλα τα επίπεδα από το κακό στο χειρότερο. Κι αυτήν την ελπίδα ακόμη μας την έσβησαν. Τα χρέη των πολιτών γιγαντώνονται σε ασύλληπτα επίπεδα. Και το κράτος, αντί να δώσει λύση, το μόνο που κάνει είναι να επιβάλλει προσαυξήσεις παρακαλώ!

Παραθέτουμε τα στοιχεία, Πηγή : ΑΑΔΕ (στοιχεία 9/2020)

α) Οι οφειλέτες στην Εφορία είναι = 3.867.892 πολίτες!! Δηλαδή, όλος σχεδόν ο ενεργός πληθυσμός της χώρας. Αντιλαμβανόμαστε τι μας συμβαίνει άραγε..

β) Σύνολο χρεών, για την Εφορία μιλάμε μόνο = 106,2 δισεκατομμύρια ευρώ!!!!!

γ) Σε αναγκαστικά μέτρα, δηλαδή σε κατασχέσεις κλπ. από την Εφορία = 1.286.515 έλληνες πολίτες!!

δ) από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο προστέθηκαν νέα ληξιπρόθεσμα 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ!!!!!

ε) Κίνδυνος κατασχέσεων από την Εφορία = 1.720.743 έλληνες πολίτες!!

Για τα χρέη προς τις τράπεζες θα σας αναφέρουμε σε άλλη μας ανάρτηση, διότι εκεί γίνεται ολέθριος μύλος.

Μπορεί να μας πει κάποιος πως θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε με τέτοια χρέη, όπου σχεδόν ένα στους δύο έλληνες χρωστούν. Αν βέβαια αφαιρέσουμε τα παιδιά οφείλουμε σχεδόν όλοι. Τώρα, αυτό το κράτος αντί να προβεί σε μια ουσιαστική διευθέτηση των χρεών για να ανασάνουν τα νοικοκυριά, να πάρει μπρος η οικονομία, κάνουν ακριβώς τα αντίθετα. Προβαίνουν σε απαράδεκτες προσαυξήσεις και κατασχέσεις. Με αυτό τον τρόπο θα λύσουν το πρόβλημα? Όλη η ιδιωτική περιουσία, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Εφορίας δυνητικά. Και οι ζωές μας βρίσκονται στα χέρια της Εφορίας πια. Ακούει κανείς….  Λύση εδώ και τώρα..

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Γιάντσιος Ιωάννης

Δικηγόρος Σερρών-εκπρόσωπος

6976639687

 

 

Απάντηση