ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μαρκέλλα: Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες – Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 33χρονης

Μαρκέλλα: Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες – Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 33χρονης

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα, Θεσσαλονίκη, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 33χρονης που βρίσκονται εκτός Ελλάδας παρουσιάζουν κίνηση με μεγάλα ποσά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο οι Δικαστικές, όσο και οι Αστυνομικές Αρχές στην Θεσσαλονίκη, που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν ζητήσει την συνδρομή της Europol, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άρση απορρήτου τραπεζικών συναλλαγών και να διαπιστωθεί η κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού και κυρίως ποιο είναι το πρόσωπο που τον άνοιξε, με συνδικαιούχο την κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης παρέδωσε στις δικαστικές Αρχές στοιχεία για έναν τραπεζικό λογαριασμό, που είχε η ίδια, όταν ήταν ζευγάρι και δεν παρουσίαζε κίνηση. Αντιθέτως λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους, ο λογαριασμός άρχισε να παρουσιάζει έντονη καταθετική κίνηση και μάλιστα όχι από φυσικά πρόσωπα, αλλά από εταιρείες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπειτα από διερεύνηση αυτών των στοιχείων διαπιστώθηκε ότι η έδρα της μιας από της εταιρείες που φαίνεται να καταθέτει χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό, έχει έδρα χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

Η πληροφορία έρχεται και “δένει” με στοιχεία που προέκυψαν από την εργαστηριακή έρευνα στο κινητό και το λαπτοπ της 33χρονης, καθώς φέρεται η ίδια -τις ώρες που ήδη είχε αρπάξει το παιδί- να ανταλλάσσει διαδικτυακά μηνύματα με άγνωστα άτομα. Ορισμένα από τα μηνύματα στα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν στο διαδίκτυο, “βγαίνουν” στην Βόρεια Ευρώπη, και για το λόγο αυτό είχε ενημερωθεί επίσης η Eyropol, ώστε να συμβάλει στις έρευνες.

Πλέον, οι έρευνες λαμβάνουν διαφορετική τροπή και δεδομένου και του γεγονότος πως η οικογένεια της 10χρονης μαθήτριας υποστηρίζει πως η 33χρονη άρπαξε το παιδί και το κράτησε για 24 ώρες φυλακισμένο στο διαμέρισμα της, γιατί είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και ήθελε να εκμεταλλευτεί την μαθήτρια.

Ανάλογα με την εξέλιξη των ερευνών, είναι δυνατόν να κληθεί εκ νέου η 33χρονη, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να ερωτηθεί για τα μεγάλα χρηματικά ποσά που φαίνονται να κατατίθενται στους λογαριασμούς και κυρίως να απαντήσει, ποιοι καταθέτουν αυτά τα ποσά και για ποιο λόγο.

Ωστόσο, από τις πρώτες ημέρες που ξέσπασε αυτή η υπόθεση, είχε γίνει γνωστό πως η 33χρονη -όπως και η ίδια είχε καταθέσει- εκδιδόταν περιστασιακά, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτή την δραστηριότητα.

 

Απάντηση