ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΕΡΡΕΣ

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Τραγωδία στις Σέρρες: Τρεις συλλήψεις για το νεκρό βρέφος

Ο παππούς, ο θείος και η ανήλικη αδερφή του αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα – Το αγοράκι εντοπίστηκε το πρωί σε αρδευτικό κανάλι

Σε τρεις συλλήψεις συγγενικών προσώπων για τον θάνατο του βρέφους 12 μηνών το οποίο βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Ηράκλειας Σερρών  προχώρησαν πριν από λίγο οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον θείο, τον παππού και την ανήλικη αδελφή του σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Το βρέφος εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη αδερφή του ήταν αυτή που αντιλήφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι το αγοράκι έλειπε. Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν, ενώ δηλώθηκε η εξαφάνιση και στην αστυνομία. Τελικά, νωρίς σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από συγγενικό τους πρόσωπο μέσα στο κανάλι, κάτω από μία ξύλινη πόρτα.

Όσον, αφορά τους γονείς του άτυχου βρέφους, πρόκειται για Ρομά που είναι έγκλειστοι σε φυλακές. Την επιμέλεια των παιδιών κατά πληροφορίες είχαν κάποιοι θείοι της οικογένειας.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

Απάντηση