ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων και τους κλάδους σύνδεσης αυτής από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και από την Τρίτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 .

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Εδέσσης έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση από και προς το Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και από την Τρίτη 3 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 π.μ.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Απάντηση