ΑΓΡΟΤΙΚΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε στο Σερραϊκό ζαχαρουργείο ο Θ. Καράογλου από τον Χρ. Καραθανάση(video)

Ενημερώθηκε και ξεναγήθηκε στο Σερραϊκό ζαχαρουργείο ο Θ. Καράογλου από τον Χρ. Καραθανάση(video)

Στις εγκαταστάσεις του σερραϊκού ζαχαρουργείου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου,
ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Royal Sugar Χρ. Καραθαναση. Ο κύριος Καραθανάσης ξενάγησε τον Υφυπουργό στο εργαστάσιο και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στον τομέα.

Ο υφυπουργός σε δήλωσή του τόνισε πως η Κυβέρνηση στηρίζει κάθε επιχειρηματική πρωτοβουλία, είτε ανοίγοντας παλιά εργοστάσια είτε δημιουργώντας νέες επενδύσεις, σε ένα πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης , ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας και να στηριχτεί το αγροτικό εισόδημα.

Ο κ. Καραθανάσης από την πλευρά του επεσήμανε ότι έχει ακόμη να γίνει πολύ δουλειά και πως σε 3 με 4 μήνες όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου στις Σέρρες και το Πλατύ.

Ο κύριος Καραθανάσης αναφέρθηκε και για τη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα για το θέμα της συνδεδεμένης των τεύτλων αλλά και για τις προσλήψεις που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Απάντηση