ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με προσλήψεις σε ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι δύο (22) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού (για την Κεντρική Υπηρεσία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας).

Ο αριθμός των ατόμων, η ειδικότητα, η υπηρεσία απασχόλησης, η διάρκεια της σύμβασης, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναφέρονται στην «Ανακοίνωση Πρόσληψης ΣΟΧ 4/2019 του Γ.Ο.Ε.Β.», με αρ. πρωτ.: 3808(2233)/21-11-2019  (ΑΔΑ: Ω4Ψ446ΨΧΛΗ-3ΒΣ) και στα συνημμένα σχετικά αρχεία – Παραρτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά: www.goev-ptl.gr και στο τηλέφωνο 2310543860.

 

Απάντηση