ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και θα πραγματοποιηθούν στη χιλιομετρική θέση 13+000, έως το ύψος του κόμβου Ρυσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μουδανιά σε διάφορες θέσεις. Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιώνπροβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία είτε αριστερή και μεσαία), ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από τις 14/3/2019 έως τις 29/3/2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 

Απάντηση