ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Μεγάλη Επιτυχία για την Παράσταση ‘Είκοσι Γυναίκες και Εγώ’ από τους Δρυάδες και Θεατρομπόμπιρες” full video

“Μεγάλη Επιτυχία για την Παράσταση ‘Είκοσι Γυναίκες και Εγώ’ από τους Δρυάδες και Θεατρομπόμπιρες”

Οι Δρυάδες και οι Θεατρομπόμπιρες παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 18 Μαΐου την κωμική θεατρική παράσταση “Είκοσι Γυναίκες και Εγώ”. Το σενάριο του έργου υπογράφει ο Γιάννης Δαλιανίδης, και βασίζεται στην ομώνυμη ταινία της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Κορίνα Εσερμπόγλου.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Παράλληλα, στο φουαγιέ έγινε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης, ενισχύοντας την αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το κοινό ανταποκρίθηκε ενθουσιωδώς, γεμίζοντας την αίθουσα και επιβραβεύοντας τους ηθοποιούς με θερμά χειροκροτήματα. Η σκηνοθεσία της Κορίνας Εσερμπόγλου κατάφερε να αποδώσει το πνεύμα και το χιούμορ της αυθεντικής ταινίας, προσφέροντας μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους νεαρούς ηθοποιούς, τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση, τα οποία εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και απέδειξαν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους. Τα παιδιά κατάφεραν να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους με απίστευτη φυσικότητα και ενέργεια, κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα και την εκτίμηση του κοινού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική δουλειά και την επιτυχημένη παράσταση, καθώς και στο κοινό για τη σημαντική του συνεισφορά στη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Θεάτρου Δρυάδες και Θεατρομπόμπιρες.

Ρεπορταζ και βίντεο

Απάντηση