ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όλοι οι αγρότες παίρνουν τα 72 ευρώ και κινητοποιήσεις 11 με 12 Οκτωβρίου στον κόμβο της Κουλούρας(vid)

Όλοι οι αγρότες παίρνουν τα 72 ευρώ και κινητοποιήσεις 11 με 12 Οκτωβρίου στον κόμβο της Κουλούρας(vid)

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=694051208749598&id=1588719476

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας Τάσος Χαλκίδης ενημέρωσε  τους αγρότες για τα αποτελέσματα της συνάντησης του με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά.
Κατάμεστη η αίθουσα του δημαρχείου από αγρότες που αγωνιούν για τις τελευταίες εξελίξεις όπου οι περισσότεροι από αυτούς μένουνε χωρίς τις αποζημιώσεις. Αποφασίστηκε 11 με 12 του μηνός σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συλλόγους της Ελλάδας να υπάρξουν κινητοποιήσεις και εδώ στον νόμο θα υπάρξει κινητοποίηση στον κόμβο της Κουλούρας.

Ακόμη, όπως ενημερώσετε ο πρόεδρος ο υπουργός υποσχέθηκε ότι όλοι οι αγρότες θα λάβουν την αποζημίωση των 72 ευρώ ανεξάρτητα από το αν ανήκουν σε ομάδες παραγωγών ή συνεταιρισμών. Επεσήμανε, όμως, την ανάγκη οι αγρότες να δίνουν το παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις που προαναγγελονται γιατί έτσι μόνο μπορούν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η κινητοποίηση για τις 11 με 12 Οκτωβρίου κρίθηκε αναγκαία για να διεκδικηθούν οι αποζημιώσεις που αφορούν βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις και παγωνιά.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης ακολούθησαν ερωτήματα από την πλευρά των αγροτών και απαντήθηκαν από τη διοίκηση του συλλογου.

Απάντηση