ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δολοφονία Άλκη: «Εγώ είχα το δρεπάνι» λέει ο Κουμαρόπουλος – «Έδειξε» τον φονιά, υπέδειξε πού βρίσκεται το μαχαίρι του εγκλήματος

Δολοφονία Άλκη: «Εγώ είχα το δρεπάνι» λέει ο Κουμαρόπουλος – «Έδειξε» τον φονιά, υπέδειξε πού βρίσκεται το μαχαίρι του εγκλήματος

Ο 21χρονος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του – Υπέδειξε στην ανακρίτρια το πρόσωπο που επέφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο σώμα του Άλκη, αλλά και το φονικό όπλο – Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τραυμάτισε με το δρεπάνι έναν φίλο του 19χρονου
Το άτομο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη Καμπανό φέρεται να υπέδειξε κατά την απολογία του ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος, που συνελήφθη για την υπόθεση.

Μάλιστα, ο 21χρονος ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας πως τα θανάσιμα χτυπήματα έγιναν με μαχαίρι και όχι με το δρεπάνι, όπως αρχικά λεγόταν και υπέδειξε και το μέρος στο οποίο βρίσκεται.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας, «ανέφερε ποιος ήταν αυτός ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι για να βρεθεί το συγκεκριμένο μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».

Thestival.gr Δηλώσεις Απόστολου Λύτρα

Στις δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας τόνισε πως ο 21χρονος υποδεικνύει τον δολοφόνο αφού όπως ισχυρίζεται, τον είδε με τα μάτια του να του καταφέρνει τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Αναφορικά με την δική του εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση ο Γιάννης Κουμαρόπουλοςφέρεται να ισχυρίζεται πως ήταν αυτός που τραυμάτισε με το δρεπάνι έναν από τους δύο φίλους του Άλκη. Τόνισε, επίσης, πως όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν σοβαρές ευθύνες αφού στη συμπλοκή πήγαν οπλισμένοι. Ο 21χρονος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 23χρονος Αλβανός Afksentos Carciu, όπως αποκάλυψε το protothema.gr απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή για το ποιος και πώς έκανε την επίθεση περιγράφει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα τον Κουμαρόπουλο, τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί, είδα τον Βελαλόπουλο να βαράει με το ξύλινο κοντάρι, τον Γκέγκα τον είδα να βαράει μπουνιές, από το σημείο που ήμουν δε φαινόντουσαν καλά».

Πηγή: thestival.gr

 

Απάντηση