ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Πυροβολεί» τον Κ.Μητσοτάκη ο Μ.Φουρθιώτης: «Κάνει ότι τάχα δεν ξέρει το όνομα μου αλλά…» – Δείτε τι ανέβασε

«Πυροβολεί» τον Κ.Μητσοτάκη ο Μ.Φουρθιώτης: «Κάνει ότι τάχα δεν ξέρει το όνομα μου αλλά…» – Δείτε τι ανέβασε

Συνεχίζει να «πυροβολεί» την κυβέρνηση ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος αυτή τη φορά έκανε ανάρτηση για να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που, «δήθεν δεν τον ξέρει».

Μετά τα όσα έγραψε για τον Γιώργο Γεραπετρίτη και άλλα στελέχη της ΝΔ, τώρα βάζει στο κάδρο τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις.

Ο Μένιος Φουρθιώτης συγκεκριμένα κοινοποίησε φωτογραφίες από μηνύματα αποστολής βίντεο προς τη σύζυγό του πρωθυπουργού και τον ίδιο όπου τα έχουν διαβάσει. .

«Μετά τον πρωθυπουργό που τάχα που δεν ξέρει το όνομά μου, για δείτε όταν έβλεπε ο ίδιος και η σύζυγός του τα βίντεο αφιερώματα εάν με γνώριζε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Νωρίτερα ο Κ.Μητσοτάκης είχε κάνει ένα φθηνό σόου στη Βουλή κάνοντας ότι δεν γνωρίζει το όνομα του Μένιου Φουρθιώτη.

Μετά την ευθεία επίθεση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του τελευταίου με τον υπόδικο τηλεοπτικό αστέρα της trash tv, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να αντεπιτεθεί υποκρινόμενος ότι δεν ήξερε ούτε το όνομά του.

«Αφιερώσατε το 1/3 της ομιλίας σας για τον κύριο Φρουθιώτη; Φουρθιώτη;», είπε από βήματος Βουλής ο πρωθυπουργός προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Το σχετικό σημείο στο 45.50 του βίντεο:

Πηγή 

Απάντηση