ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του πρωθυπουργού – Έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή;

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του πρωθυπουργού – Έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή;

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο γιος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «πόλεμο λάσπης από τρολ της αντιπολίτευσης» που υποστηρίζουν ότι ο γιος του πρωθυπουργού έσπασε την καραντίνα και πήγε εκδρομή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού.

Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος.

Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα.

Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή.

Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε αναχωρήσει στις 27 Δεκεμβρίου για την Ήπειρο για τις διακοπές του, μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο πρωθυπουργός βρέθηκε συγκεκριμένα στην Αρίστη Ζαγορίου. Το ίδιο το δημοσίευμα αναφέρει ότι πριν από λίγες μέρες το Ζαγόρι είχε επισκεφθεί η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία βρέθηκε σε διάφορα χωριά ενώ είχε και ιδιωτική συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Σουκουβέλο.

Απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ: «Κουράγιο στον κ. Μητσοτάκη που αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και απαντά στη ΝΔ που κάνει λόγο για “πόλεμο λάσπης” στην οικογένεια του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

“Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού. Η κυβέρνηση αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω.

Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό…”

πηγή 

 

Απάντηση