ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απαγωγή Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη: Η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη και τον ίδιο της τον αδερφό!

Απαγωγή Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη: Η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ακόμη και τον ίδιο της τον αδερφό!

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η 34χρονη είχε βιάσει τη μητέρα της, αφότου την ξυλοκόπησε – Στη νέα αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση του αδερφού προχώρησε η μητέρα της δράστριας
Το σίριαλ των φρικιαστικών αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας, από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται. Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο προσκήνιο αναδεικνύουν για ακόμη μια φορά τον διαστροφικό χαρακτήρα της δράστριας της υπόθεσης, της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου, που δεν δίστασε να βιάσε ακόμη και τη μητέρα της όπως και να παρενοχλήσει σεξουαλικά τον αδερφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον μικρότερο αδερφό της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μητέρα της, αφότου αποκάλυψε ότι η κόρη της τη βίασε αφότου την ξυλοκόπησε.

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της», υποστήριξε η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο προτού δικαστεί η 34χρονη απαγωγέας, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα, ανατριχιαστικά στοιχεία από τη δικογραφία έφερε στο φως το protothema.gr.

Ο βαθμός του αποτροπιασμού κλιμακώθηκε με την κατάθεση της μητέρας της 34χρονης, η οποία μιλώντας για την κόρη της αναφέρθηκε στη γενικότερη προβληματική συμπεριφορά της, τις σεξουαλικές της διαστροφές, τη σκληρότητα προς το παιδί της αλλά και την ξαφνική οικονομική άνεση που απέκτησε.

Σπαραγμό προκάλεσε, την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι η μητέρα της δράστριας, την ημέρα της απόπειρας βιασμού σε βάρος της αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία καταγγέλλοντας την κόρη της Ειρήνη Μούρθου που στη συνέχεια απήγαγε και κακοποίησε την μικρή Μαρκέλλα, αφού της είχε χορηγήσει και ναρκωτικές ουσίες.

Αξίζει να σημειωθεί, σε αυτό το σημείο, πως μαζί με την 34χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί κι ένας άντρας 41 ετών, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις αρπαγής της Μαρκέλλας.

«Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου»

Στην κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης συμπυκνώθηκε ο σκοτεινός κόσμος της δράστριας: «Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο, κυρίως οικονομικά και προσωπικά καθώς μου έλεγαν ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ζήσουν όπως θέλουν. Σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις μου, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο άντρας της μου είπε ότι εκδίδεται και ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλον».

Προκαλώντας φρίκη η μητέρα της κατηγορούμενης υποστήριξε ότι η ίδια της η κόρη αποπειράθηκε να τη βιάσει: «Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε κολπικά με δονητή»…

Ξεδιπλώνοντας το χρονικό της απεχθούς ενέργειας ισχυρίζεται τα εξής για την κόρη της: «Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα».

«Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» συνεχίζει η μητέρα της κατηγορούμενης προκαλώντας αποτροπιασμό με τα λεγόμενά της.

«Για την υπόθεση της Μαρκέλλας δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη», πρόσθεσε ακόμη για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής.

 

 

Απάντηση