ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διέσυραν τον πρωθυπουργό! Τον έβαλαν να κάνει νόμο την πλάκα του Βαρουφάκη! (βίντεο)

Διέσυραν τον πρωθυπουργό! Τον έβαλαν να κάνει νόμο την πλάκα του Βαρουφάκη!

Ο απόλυτος διασυρμός του πρωθυπουργού καθώς κάποιοι τον παρέσυραν να κάνει νόμο το τρολλάρισμα του Βαρουφακη με αποτέλεσμα να οδηγείται στην αυτογελοιοποίηση και την πολιτική απαξίωση!

Ο  υπουργός  και οι σύμβουλοι του που εισηγήθηκαν την συγκεκριμένη πρόταση, την οποία δυστυχώς απεδέχθει ο πρωθυπουργός, αποδεικνύονται αντιγραφείς της «κακιάς ώρας»! Γιατί υποτιθέμενη κυβερνητική πρόταση που  ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι απόλυτη αντιγραφή ενός «διανοητικού πειράματος» που παρέθεσε ο Γιάννης Βαρουφάκης στο κοινοβούλιο, 60 ημέρες πριν, ενώ κυκλοφορούσε και σαν τρολλιά στο διαδίκτυο από το καλοκαίρι.

Δηλαδή, την «πλάκα» του Γιάννη Βαρουφάκη, κάποιοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού την πήραν στα σοβαρά και την έκαναν «κυβερνητική πολιτική»…. Ποιου; Του Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε στο ειδικό δικαστήριο για τα υποτιθέμενα «100 δις που κόστισε η διαπραγμάτευση του»! Έκτοτε, παρατηρούμε το άλλο εξευτελιστικό θέαμα στο κοινοβούλιο, τον Βαρουφάκη να εκλιπαρεί τον Μητσοτάκη να κάνει την εξεταστική που ο ίδιος είχε προαναγγείλει, την Ελληνική Λύση να προσυπογράφει την διενέργεια της συγκεκριμένης εξεταστικής και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ότι δεν ακούει!

 

 

 

 

Απάντηση