ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μαθητές ξυλοκόπησαν 13χρονο συμμαθητή τους και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Μαθητές ξυλοκόπησαν 13χρονο συμμαθητή τους και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Που κατάντησε η κοινωνία μας; Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν μέσω του TikTok με έναν 13χρονο μαθητή να πέφτει θύμα bullying και επίθεσης από συμμαθητές του πριν από λίγες μέρες στο Αγρίνιο.

Η μητέρα του μαθητή αντιλήφθηκε το περιστατικό στις 11 Νοεμβρίου, όταν πήγε στο σχολείο και βρήκε τον 13χρονο γιο της χτυπημένο στο πρόσωπο. Ζητώντας του εξηγήσεις, της αποκάλυψε πως εκείνη την ημέρα και την ώρα που σχολούσε, δέχτηκε επίθεση συμμαθήτριας του που τον χτύπησε πολλές φορές βίαια στο πρόσωπο. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια έξι ακόμη μαθητών που κατηγορούνται ότι την παρότρυναν και γελούσαν σε βάρος του μαθητή.

Μάλιστα μετά την επίθεση που καταγράφτηκε σε κινητά μαθητών η μαθήτρια ανάρτησε σχετικό βίντεο στο Instagram και στο TikTok! Η μαθήτρια φέρεται να έδρασε κατόπιν παρότρυνσης ενός μαθητή και στη συνέχεια όσοι παρακολουθούσαν την απαράδεκτη πράξη της, χλεύαζαν και γελούσαν σε βάρος του 13χρονου, που προσπαθούσε να αποκρούσει τα χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ανταποδίδει σε αυτά.

Στις 12 Νοεμβρίου η μητέρα του 13χρονου μαθητή κατέθεσε μήνυση και σύμφωνα με το agriniopress χθες κατατέθηκε συμπληρωματική στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου από τον δικηγόρο της. Στη μήνυση περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, που φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο μέχρι και τις 23 του μηνός, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στις 24 Νοεμβρίου επέστρεψε και πάλι στα θρανία, όπου εντάχθηκε σε άλλο τμήμα.

 

Απάντηση