ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος

Νεκρός στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος – Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με απόφαση Κ.Μητσοτάκη ως «Δούρειος Ίππος»!

Νεκρός βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος το μεσημέρι της Παρασκευής, μέσα στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι, όπου μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς, καθώς προσπαθούσε να το σώσει από τις φλόγες!

Η καρδιά του δεν άντεξε την πιθανότητα καταστροφής της περιουσίας του από την κυβερνητική ανικανότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη ΝΔ το 2018, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει τότε «Δούρειο Ίππο» του κόμματος επειδή είχε ταχθεί υπέρ μιας απόφασης του Eurogroup!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις από την γυναίκα του που πήγε στο γραφείο του.

Bρισκόταν διαρκώς από χθες στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά με τεράστιο άγχος για τις εξελίξεις. Η γυναίκα του που ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, πήγε στο γραφείο του και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Ο Κ. Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 και είναι γιος του βιομηχάνου και πολιτικού Χρήστου Μίχαλου. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Essex (Μ. Βρετανίας) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα οικονομικών εφαρμογών στο London School of Economics. Το 1988 ανέλαβε την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε.

Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Την περίοδο 2005 – 2006 διετέλεσε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ.

Τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (Kεντρική Ένωση Επιμελητηριων Ελλάδος). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” από τον Νοέμβριο 2012 έως το Μάϊο 2015, καθώς και μέλος του Δ.Σ. “Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή Α.Ε.” από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017. Το 2013 συνίδρυσε την Μίχαλος Κωνσταντίνος & Σια Ι.Κ.Ε. (M Trading Group) της οποίας αποτελεί συνδιαχειριστής της.

Απάντηση