ΓΥΝΑΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εδώ και τώρα: Η ιδιοκτήτρια του MariArte Μαρία Βασιλακάκη μας συστήνει τον κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος (βίντεο)

Το χειροποίητο κόσμημα είναι μοναδικό λέει η  ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου χειροποίητων κοσμημάτων Mari Arte κυρία Βασιλακάκη Μαρία… και έχει απόλυτο δίκιο αφού ένα χειροποίητο κόσμημα δεν έχει όμοιό του.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στα πλαίσια του ρεπορτάζ για την εκπομπή “Εδώ και τώρα” με τη Δέσποινα Καρέκλα και το ράδιο Webtv Avena Fm 97,7 η κυρία Βασιλακάκη Μαρία με χαρά μας υποδέχτηκε στο εργαστήρι- κατάστημά της και μας έδειξε πως φτιάχνονται τα χειροποίητα κοσμήματα.

Όπως τονίζει η ίδια οι τεχνικές για τη δημιουργία ενός κοσμήματος είναι πολλές και κάποιες από αυτές επικίνδυνες και χρονοβόρες. Η έμπνευση έρχεται από το οτιδήποτε και αφού αποτυπωθεί η ιδέα  στο χαρτί μετά ξεκινά η διαδικασία της τεχνικής μέχρι το κόσμημα να πάρει “σάρκα και οστά”.

Σίγουρα, η πολυετής πείρα της φαίνεται καθώς η γκάμα των κοσμημάτων που έχει δημιουργήσει είναι μεγάλη και το καθένα από αυτά είναι προσεγμένο και διαφορετικό γι’ αυτό και ανταποκρίνονται στο γούστο κάθε γυναίκας. 

Η έδρα της είναι στην Αλεξάνδρεια στην οδό Δ. Βετσοπούλου 57 αλλά μέσα από το facebook “mariarte Χειροποίητα Κοσμήματα” το instagram “mariartejewelry” και το eshop “www.mariartejewelry.squarespace.com” ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της και να βρούνε μαζί την κατάλληλη πρόταση που να αντιπροσωπεύει και να ταιριάζει στον χαρακτήρα του.

Τηλ. Επικοινωνίας 2333502415 / κιν. 6973749800

Email: vasilakahmaria@gmail.com

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

Απάντηση