ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι πέντε παραβάσεις της Κυριακάτικης εξόρμησης του ζεύγους Μητσοτάκη (βίντεο)

Οι πέντε παραβάσεις της Κυριακάτικης εξόρμησης του ζεύγους Μητσοτάκη (βίντεο)

Σάλος έχει δημιουργηθεί από την Κυριακάτικη εξόρμηση του ζεύγους Μητσοτάκη, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο που τους έδειχναν να μην τηρούν κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν καθημερινά βαριά πρόστιμα και παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα αποφάσισαν να κάνουν την Κυριακάτικη βόλτα τους, γιατί όπως είπε και ο κ. Πέτσας… «είναι ανθρώπινος».

Το βίντεο που δείχνει την Μαρέβα να κάνει μοτοκρός, αλλά και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν σωρεία παραβάσεων από το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Συγκεκριμένα:

Παράβαση 1η: Δεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.

Παράβαση 2η: Συνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράβαση 3η: Απαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.

Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.

Παράβαση 5η: Απαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ’ όλους τους δρόμους».

Tην ώρα δηλαδή που η ίδια κυβέρνηση έχει μετατρέψει την αστυνομία σε όργανο επιβολής «κεφαλικού» φόρου ο πρωθυπουργός και η σύζυγος προχωρούν σε παραβάσεις για τις οποίες ένας απλός πολίτης θα έπρεπε να πληρώσει εκατοντάδες ευρώ.

Απάντηση