ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεθυσμένη παρέσυρε ντελιβερά, την ακολούθησε και την είδε να παρασύρει και μια 70χρονη

Μεθυσμένη παρέσυρε ντελιβερά, την ακολούθησε και την είδε να παρασύρει και μια 70χρονη

Μεθυσμένη οδηγός στο Λουτράκι παρέσυρε αρχικά έναν ντελιβερά και στη συνέχεια μια 70χρονη γυναίκα, και τους εγκατέλειψε και τους δύο, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν η ανήλικη κόρη της!

Ξεπέρασε ακόμη και τους… ασυνείδητους οδηγός μια μεθυσμένη γυναίκα στο Λουτράκι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, η εν λόγω γυναίκα, 50 ετών, οδηγούσε τα ξημερώματα της Τρίτης (17/8) τύφλα στο μεθύσι, έχοντας στο αυτοκίνητό της την ανήλικη κόρη της και προκάλεσε διαδοχικά δύο ατυχήματα. Αμφότερα, δε, με εγκατάλειψη, αφού επιχείρησε να εξαφανιστεί!

Αρχικά, λοιπόν, παρέσυρε το δίκυκλο ενός διανομέα φαγητού και συνέχισε την πορεία της χωρίς να του δώσει σημασία! Για καλή του τύχη, ο ντελιβεράς δεν τραυματίστηκε και εκνευρισμένος -αλλά και ανήσυχος για το τι μπορεί να προκαλέσει- βάλθηκε να ακολουθεί την ασυνείδητη οδηγό.

Τότε την είδε έκπληκτος να παρασύρει και μία 70χρονη που διέσχιζε τον δρόμο και να την εγκαταλείπει και αυτήν αβοήθητη!

Ο διανομέας ειδοποίησε από το κινητό του την αστυνομία, που δεν άργησε να εντοπίσει τη μεθυσμένη οδηγό και να τη συλλάβει, καθώς το αυτοκίνητό της υπέστη βλάβη από τα δυο ατυχήματα και ακινητοποιήθηκε.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, ενώ η 50χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με βαριές κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη κατ’ επανάληψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

 

Απάντηση