ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: Επιχειρηματίας στο Ναύπλιο πήδηξε στη θάλασσα επειδή… έφαγε πρόστιμο

Κορωνοϊός: Επιχειρηματίας στο Ναύπλιο πήδηξε στη θάλασσα επειδή… έφαγε πρόστιμο

Διαπιστώθηκε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα – Του επιβλήθηκε πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ και κλείσιμο του καταστήματος – Δείτε βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Ναύπλιο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομίας για το αν τηρούνται τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σε κατάστημα παράβαση του αριθμού των ατόμων, με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήδηξε στη θάλασσα, σε μια κίνηση απόγνωσης.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σε δήλωσή του από την Αργολίδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε:  «Δεν είναι αστείο το θέμα του κορωνοϊού και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Είναι κάτι παγκόσμιο και όλοι αυτοί που κάνουν αναλύσεις για το αν υπάρχει ο ιός ή όχι, διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία. Η απάντησή μας μας αυτή τη στιγμή στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει και συνοδεύεται από το εύλογο άνοιγμα στην οικονομία και τον τουρισμό είναι μία: αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 ημέρες, ο καθένας, να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων είναι η απόλυτη απάντηση απέναντι στον κορωνοϊό. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες, αναλύσεις. Τα μέτρα υπάρχουν, χρειάζεται να τα τηρήσουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 15 μέρες για να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη κατάσταση νικητές».

 

Απάντηση