ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρία πράγματα που πολλοί πετάνε ενώ δεν είναι άχρηστα

Τρία πράγματα που πολλοί πετάνε ενώ δεν είναι άχρηστα

Η αλήθεια είναι πως πολλοί έχουν τη φιλοσοφία ότι πετάμε, όσα δεν μας χρειάζονται στην καθημερινότητά μας. Και αυτό από τη μία είναι σωστό, διότι έτσι αποφεύγεις να μαζεύεις στο σπίτι (που σου πιάνουν και χώρο), αχρείαστα πράγματα.
Να, όμως, που η φιλοσοφία αυτή, δεν αποδεικνύεται πάντα… σοφή. Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που ενώ τα πετάτε ως αχρείαστα στην πραγματικότητα μπορούν να σας φανούν, χρήσιμα.
Δείτε ενδεικτικά τρία από αυτά:
Χαρτοσακούλες
Σίγουρα έχετε πολλές κάθε φορές που επιστρέφετε από το μανάβικο ή τη λαϊκή αγορά. Κρατήστε μερικές για τις βροχερές μέρες του φθινοπώρου. Βάλτε μέσα σε αυτές βρεγμένα παπούτσια ή την ομπρέλα σας και θα τα δείτε να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα. Οι χαρτοσακούλες έχουν την μοναδική ιδιότητα να απορροφούν πολύ γρήγορα την υγρασία.
Παλιά σεντόνια
Το ότι πάλιωσαν τα σεντόνια σας δε σημαίνει ότι είναι για πέταμα. Μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ στην καθημερινότητά σας. Από το να καθαρίσετε το πάτωμα μέχρι και τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας. Είναι πραγματικά ανθεκτικά και δεν κόβονται εύκολα, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε ισχυρά απορρυπαντικά.
Φελλοί
Οι φαινομενικά άχρηστοι φελλοί μετά το άνοιγμα ενός μπουκαλιού δεν είναι τελικά τόσο αχρείαστοι.  Μπορείτε να τους αξιοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Καρφώστε τους φελλούς στα μυτερά σας μαχαίρια για να έχετε ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας σε περίπτωση που έχετε παιδιά στο σπίτι. Κόψτε μικρές «φέτες» φελλού και τοποθετήστε τις στα πόδια των επίπλων σας ώστε να μην «γδέρνουν» το πάτωμα. Μπορείτε, επίσης, να συγκεντρώσετε πολλούς και συνθέσετε έναν αυτοσχέδιο πίνακα ανακοινώσεων για την κουζίνα ή το δωμάτιό σα

 

Απάντηση