ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Κορωνοϊός – Τσιόδρας: Το «ευχαριστώ» στην Εκκλησία και τους πιστούς και η αναφορά στο Άγιο Όρος

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Εκκλησία και τους πιστούς, που αδελφωμένοι ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας» δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας – Η αναφορά στην επίσκεψή του στο Άγιο Όρος

Ένα «ευχαριστώ» στην Εκκλησία και τους πιστούς, «που αδελφωμένοι ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας», αλλά και μία προσωπική αναφορά σε επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, περιελάμβανε η σημερινή ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, δήλωσε συγκεκριμένα εν όψει του διαφορετικού Πάσχα που ζούμε φέτος:

«Όταν πριν 30 χρόνια πήγα σαν φοιτητής στο Άγιο Όρος, ένας μοναχός μου είπε πως η αρετή του ανθρώπου δεν είναι πλυμένα ρούχα που τα κρεμάμε στο μπαλκόνι. Η πίστη είναι εσωτερικό βίωμα, στάση ζωής. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Εκκλησία και τους πιστούς, που αδελφωμένοι ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών για την προστασία της υγείας όλων μας.»

Ο κ. Τσιόδρας πρόσθεσε: «Αποδεικνύεται πως όλη η προσπάθεια αξίζει τον κόπο. Εγώ σ’ αυτές τις περιστάσεις παίρνω το παράδειγμά μου από τα μικρά παιδιά. Που κι αυτά υπομένουν μαζί μας και ζουν με τις δικές μας εμπάθειες. Ένα από αυτά, ο Νίκος, έγραψε πως θα μας συγχωρέσει ακόμη κι αν πάνε στραβά τα πράγματα. Γι’ αυτά τα παιδιά που ξέρουν να συγχωρούν, μπορούν να μας δώσουν μια χρήσιμη συμβουλή».

 

 

Απάντηση