ΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Ανεύθυνοι: 13 γύρισαν από το εξωτερικό και δεν μπήκαν καραντίνα- Τους “έριξαν” πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ
Ανεύθυνοι: 13 γύρισαν από το εξωτερικό και δεν μπήκαν καραντίνα- Τους “έριξαν” πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ
Το ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAMNEWS 22 ΜΑΡ. 20 (20:35)

13 ταξιδιώτες έσπασαν την καραντίνα στην οποία έπρεπε να μπούν αφού είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό και κυκλοφορούσαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ομως οι αστυνομικές αρχές τους εντόπισαν και τους έριξαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα. Ταυτόχρονα τους ασκήθηκαν και οι προβλεπόμενες ποινικές διώξεις. Την υπόθεση ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που όπως είπε οι έλεγχοι θα ενταθούν σε όλη τη χώρα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ακόμα ότι έγιναν σήμερα σε όλη την Ελλάδα “δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συμπολίτες μας που έπρεπε και ήταν υποχρεωμένοι να βρεθούν σε καραντίνα ερχόμενοι αεροπορικώς τις προηγούμενες ημέρες από διάφορους προορισμούς”.

Και πρόσθεσε ότι “σε σύνολο 217 δειγματοληπτικών ελέγχων, έλεγχοι οι οποίοι θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες, εντοπίστηκαν 13 περιπτώσεις που βρέθηκαν είτε εκτός είτε πέριξ της οικίας τους και όχι εντός αυτής. Στον καθέναν απ’ αυτούς επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, κι ασκήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές διώξεις”.

Απάντηση