ΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε Κατάμεστο Βελλίδειο Η Εκδήλωση Των 22 Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων για τα   φλέγοντα εθνικά θέματα- Φωτό, Βίντεο

Σε Κατάμεστο Βελλίδειο Η Εκδήλωση Των 22 Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων για τα   φλέγοντα εθνικά θέματα- Φωτό, Βίντεο

Με ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσωπα και αναγνωρισμένα ως ομιλητές στην εκδήλωση των 22 Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων Της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17.2.2020. η πολυαναμενόμενη λαϊκή έκφραση σχετικά με τα φλέγοντα εθνικά θέματα της Συμφωνίας των Πρεσπών, της λαθρομετανάστευσης και του δημογραφικού.

Χιλιάδες λαού προσήλθαν στο κάλεσμα προκειμένου να συμμετέχουν στην πολυπληθή αυτή διοργάνωση όπου οι βασικοί ομιλητές π.Μάξιμος, ο Ιωάν. Μάζης καθηγητής Γεωπολιτικής ΕΚΠΑ, ο Γεώργ.Ρωμανός συγγραφέας ιστορικός ερευνητής και ο Θανάσουλας Δήμος νομικός, ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή των σύγχρονων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και κατ’ επέκταση το ελληνικό  Έθνος.

Στην μοναδική αυτή εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκτός από τους εκπροσώπους των Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων, οι βασικοί διοργανωτές των μεγαλειωδών συλλαλητρηρίων για τη Μακεδονία μας οι π.Πρόεδρος της ΠΟΠΣΜ Γ. Τάτσιος, ο νυν Πρόεδρος Δημ.Γιουματζίδης, ο αντιπρ. Γ.Δόντσιος, τα μέλη του δ.σ. Γιάννης Σιβένας και Άννα Κωστίκα, ο Στρατ. Φρ.Φραγκούλης, ο τέως Υπουργός Στ.Παπαθεμελής, ο πρ. βουλευτής Γ.Αβραμίδης, ο δημ.σύμβ. Γ.Κουριανίδης, ο Γιάν.Νασιούλας και πλήθος πολιτών από τη Θεσσαλονίκη.

Μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν τόσο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, αλλά και από την κα. Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, από τις Η.Π.Α..

Το μήνυμα που απορρέει από την εκδήλωση ότι οι Έλληνες προσδοκούν δικαίωση και ανάταση της εθνικής αξιοπρέπειας που δεν τους τα δίνουν εδώ και αρκετά χρόνια οι επίσημοι εκπρόσωποι της!

Το pellain.gr σε ζωντανή μετάδοση σας μετέφερε εικόνα από την
μοναδική εκδήλωση που προμηνύει συνέχεια στον  αγώνα για εθνική δικαίωση.

Δείτε εδώ σχετικά link:
https://www.facebook.com/teokapsias/videos/1218032211734208/
https://www.facebook.com/teokapsias/videos/1218037551733674/
https://www.facebook.com/teokapsias/videos/1218062675064495/
https://www.facebook.com/teokapsias/videos/1218057141731715/

Δείτε αποσπάσματα βίντεο και εικόνες από την εκδήλωση με το φακό του  pellain.gr:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pellain-gr.blogspot.com

Απάντηση