ΑΓΡΟΤΙΚΑΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαθέσιμη από φέτος η ψηφιακή πλατφόρμα S-Fleet για την εξ αποστάσεως διαχείριση των τρακτέρ Steyr

Διαθέσιμη από φέτος η ψηφιακή πλατφόρμα S-Fleet για την εξ αποστάσεως διαχείριση των τρακτέρ Steyr

Όπως όλες οι μάρκες του Ομίλου CNH Industrial έτσι και η Steyr αποκτά τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης των τρακτέρ του στόλου, επιτρέποντας σε χειριστές και εργολάβους να ελέγχουν ό,τι είναι αναγκαίο για την σωστή λήψη αποφάσεων κατά την εργασία.

Άμεση προβολή δεδομένων του τρακτέρ, απομακρυσμένη παρακολούθηση της θέσης του και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων ακόμη και με άλλες μάρκες τρακτέρ – με τη βοήθεια της ενιαίας πλατφόρμας διαχείρισης AgDNA είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά στα οποία θα έχουν σύντομα πρόσβαση χειριστές και εργολάβοι, μέσω του πόρταλ της Steyr «S-Fleet».

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα S-Fleet επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τρακρέρ Steyr να ενισχύσουν περαιτέρω την αποδοτικότητα της παραγωγής τους.


Η πλατφόρμα S-Fleet μπορεί να «τρέξει» τόσο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή όσο και σε κινητές συσκευές, όπως ταμπλέτες και έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

Η μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του τρακτέρ, του γραφείου και της κινητής συσκευής του χρήστη, προάγοντας τη λήψη αποφάσεων πιο γρήγορα και πιο σωστά, αφού ο στόλος κινείται βάσει των συλλεχθέντων τρέχοντων και ιστορικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, συμβατότητα με τη νέα πλατφόρμα θα έχουν τα μοντέλα που φέρουν -ή μπορούν να εφοδιαστούν- με σύστημα τηλεματικής, όπως τα Expert CVT, Profi, Impuls CVT, Absolut CVT και Terrus CVT.

Πλήρης ψηφιοποίηση δεδομένων

Οι χειριστές μπορούν να δουν μέχρι και 40 παραμέτρους δεδομένων των μηχανημάτων τους, όπως ώρες λειτουργίας, θερμοκρασίες κινητήρα, θερμοκρασίες, κιβωτίου ταχυτήτων και κατανάλωση καυσίμου, ενώ ο ίδιος μπορεί να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να λαμβάνει ειδοποιήσεις με μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή sms. Επιπλέον, η Steyr, ως μέλος του Ομίλου CNH Industrial, έχει φυσικά άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα ενιαίας διαχείρισης AgDNA.

Το ειδικό λογισμικό της AgDNA, το οποίο συντονίζει και τυποποιεί δεδομένα, χαρτογραφεί και αντλεί αναλυτικές πληροφορίες από διαφορετικές πηγές, επιτρέπει σε ιδιοκτήτες στόλου με διαφορετικής μάρκας τρακτέρ να έχουν όλες τις πληροφορίες των μηχανημάτων, μαζεμένες σε μία πλατφόρμα.

πηγή

 

Απάντηση