ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ψητοπωλείο “Φίνα Κότα”….Ένα ταξίδι γεύσεων , σ’ένα οικογενειακό περιβάλλον.!

Το ψητοπωλείο “Φίνα Κότα” κατάφερε να ξεχωρίζει για την ποιότητά του, τη σωστή, καθημερινή επιλογή κρεάτων, υπό το «αυστηρό βλέμμα» του ίδιου του ιδιοκτήτη του καταστήματος κ.Χρήστου Μπαλτζή και είναι δημιουργημένο για τις δικές σας προσωπικές-οικογενειακές στιγμές.

Το ψητοπωλείο “Φίνα Κότα”  έχει καταφέρει να παντρέψει την Παράδοση με την Πολυτέλεια και τη γεύση με τον προσιτό χώρο του. Όλα τα φαγητά είναι χειροποίητα και παρασκευασμένα καθημερινά με αγνά υλικά και τα πλέον φρέσκα κρέατα και εξυπηρετεί όλους εκείνους που λατρεύουν το ποιοτικό φαγητό.

Σουβλάκια,μπιφτέκια, καλοψημένες μπριζόλες, πατάτες και σαλάτες και φυσικά δοκιμάστε την πεντανόστιμη «Φίνα Κότα» και απογειωθείτε! . Δοκιμάστε χοιρινές πανσέτες και δώστε την ευκαιρία στα Θαλασσινά μας, τις φρεσκοκομμένες σαλάτες και τις φρέσκες πατάτες, που κόβονται στο χέρι και αφήστε να σας ταξιδέψουν στη γεύση του χτες. Δοκιμάζοντας τα μπιφτέκια, η γεύση και το άρωμα που είχατε φυλάξει από παιδιά στο μυαλό σας ξανάρχονται και πάλι. Ντόπια λουκάνικα, ολόφρεσκα λαχανικά, ελληνική φέτα,παρθένο λαδάκι και το Θεϊκό κοτόπουλο σχάρας έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη!!.

Ένα από τα κορυφαία στέκια της Ημαθίας στον χώρο της εστίασης είναι στο Μακροχώρι Ημαθίας (Αριστοτέλους 91) και είστε προσκεκλημένοι να συμμετάσχετε σε αυτή την πανδαισία γεύσης.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2331 043222

Απάντηση