ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το νέο ηλεκτρικό φορτωτή E-Worker με αυτονομία 8 ωρών βάζει στην γκάμα της η ιταλική Merlo

Το νέο ηλεκτρικό φορτωτή E-Worker με αυτονομία 8 ωρών βάζει στην γκάμα της η ιταλική Merlo

Το 2019 η Merlo είχε επέτειο για τα 55 χρόνια λειτουργίας του σημεριμού εργοστασίου της ενώ τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 7%, γεγονός που αποδίδεται στην πώληση-ρεκόρ 7000 μηχανημάτων. Στην γκάμα τώρα έρχεται να προστεθεί ο πλήρως ηλεκτρικός E-Worker.

Έτος-ρεκόρ ήταν το 2019 για την Merlo, η οποία κατάφερε να πουλήσει 7000 μηχανήματα εκ των οποίων τα 1000 ήταν τηλεσκοπικοί φορτωτές. Οι τελευταίοι έκαναν την ιταλική φίρμα να ηγηθεί με μερίδιο αγοράς σχεδόν 40%.

Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας έρχονται για το 2020 να προστεθούν δύο νέα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα φορτωτών, οι Merlo E-Worker. Πρόκειται για δύο μοντέλα με αυξημένες δυνατότητες χειρισμού και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγροτικού αλλά και του κατασκευαστικού κλάδου.

Η συνεχής αναζήτηση συγκεκριμένων καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών οδήγησε τη Merlo SpA στη δημιουργία της αποκλειστικής σειράς των τηλεσκοπικών φορτωτών E-Worker, μηχανήματα με μικρές διαστάσεις που σέβονται το περιβάλλον καθώς τροφοδοτούνται 100% από μπαταρίες.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν πλήρως τα επίπεδα θορύβου και τις ρυπογόνες εκπομπές κατά την λειτουργία τους, να αυξάνουν την ευελιξία σε περιορισμένους χώρους και να μειώνουν δραστικά το λειτουργικό κόστος σε σύγκριση με παρόμοια μοντέλα εξοπλισμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης που κινούνται με πετρέλαιο.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά των E-Worker είναι το προηγμένο λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Merlo Group και επιτρέπει την παρακολούθηση της κατάστασης των μπαταριών και τη βελτιστοποίηση της χρήσης τους, φθάνοντας σε μια μέση κατανάλωση των 6 kW / ώρα, κάτι που εξασφαλίζει αυτονομία 8 ωρών.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν, η νέα ηλεκτρική Σειρά φορτωτών είναι το ιδανικό εργαλείο για εργασία σε κλειστούς χώρους όπως στάβλοι, αποθήκες, υπόστεγα, εργοστάσια και υπόγειες εγκαταστάσεις.

Πηγή

Απάντηση