ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξεκινά η δίκη της Ελένης Τοπαλούδη που θα αναβιώσει τη φρίκη που έζησε η άτυχη φοιτήτρια

Δεκατέσσερις μήνες μετά το έγκλημα οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο νεαρούς κατηγορούμενους για την δολοφονία της
Δεκατέσσερις μήνες μετά το έγκλημα, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο νεαρούς κατηγορούμενους για την δολοφονία της. Ζητούν ισόβια καταδίκη για τους νεαρούς που φέρονται να έκοψαν το νήμα της ζωής της κόρης τους αφού προηγουμένως την βασάνισαν και την βίασαν.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 19χρονος και ένας 21 ετών νεαρός με καταγωγή από τη Ρόδο, κάθονται στο εδώλιο αντιμέτωποι με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού της άτυχης φοιτήτριας. Στο παραπεμπτικό βούλευμα περιγράφονται με λεπτομέρειες οι μαρτυρικές στιγμές που έζησε, τις βραδινές ώρες της 27ης έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου 2018, η Ελένη  στα χέρια των κατηγορουμένων οι οποίοι αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της φρίκης πετώντας τη βαριά τραυματισμένη στη θάλασσα όπου και κατέληξε. «Οι κατηγορούμενοι, αποδεχόμενοι πλήρως ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου και επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση ενώ επιπλέον επιχείρησαν να τη θανατώσουν και διά στραγγαλισμού» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Απάντηση