ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου στα 30!

Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου στα 30!

Οι δικές μας συμβουλές ομορφιάς για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Τα 30 είναι η ηλικία που έρχεσαι αντιμέτωπη με μια σειρά από αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μαζί με την καθημερινότητά σου αλλάζει και το δέρμα σου, αφού χάνει τη δύναμη του να αναπλάθεται και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνιση τους. Oops, και εδώ τι κάνουμε;

Τι μπορείς να κάνεις για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου σφριγυλή και νεανική;

Ξεκίνα τη σωστή φροντίδα του από το πρωί. Χρησιμοποίησε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια άπλωσε την ενυδατική σου. Μην ξεχνάς ότι το αφυδατωμένο δέρμα «σπάει» πολύ πιο γρήγορα!

Επιπλέον, μην ξεχνάς να φοράς το αντιηλιακό σου 365 ημέρες το χρόνο αφού θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις ενοχλητικές πανάδες! Ακόμα πιο προσεκτική πρέπει να είσαι τους καλοκαιρινούς μήνες που η ηλιοφάνεια είναι έντονη.  Επίλεξε ένα oil free με υψηλό SPF δείκτη. Μια έξυπνη λύση είναι ένα αντιηλιακό με χρώμα που θα σου χαρίσει κάλυψη και προστασία μαζί!

Και το βράδυ…; Ξέρω ότι γυρνάς κουρασμένη και το μόνο που θες είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ένα ποτήρι καλό κρασί και λίγη από την αγαπημένη σου σοκολάτα όμως, ανάγκη από φροντίδα έχει και η επιδερμίδα σου! Χάρισέ της ένα καλό ντεμακιγιάζ που θα απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ και ολοκλήρωσε την περιποίησή σου με μια ενισχυμένη ενυδατική κρέμα. Ωστόσο, για ακόμα πιο έντονη δράση επίλεξε μια κρέμα με ρετινοειδή ή οξέα φρούτων που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να ανανεωθεί όσο εσύ κοιμάσαι!

Τέλος, για εσένα που θες και μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου τη φροντίδα ενός ειδικού σου προτείνω σε συνεννόηση με τον γιατρό σου να δοκιμάσεις το κατάλληλο για το δέρμα σου χημικό πήλινγκ ή κάποιο από τα τελευταίας τεχνολογίας laser. Πρόκειται για θεραπείες με ελάχιστο έως καθόλου πόνο και μικρό χρόνο ανάρρωσης που σου επιτρέπουν να επιστρέψεις άμεσα στην καθημερινότητα σου και θα σε κρατήσουν μακριά από το νυστέρι του πλαστικού! Εξάλλου η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Και να θυμάσαι! Πρόσεχε το δέρμα σου και αυτό θα σε ανταμείψει!

queen.gr

Απάντηση