ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελληνική Λύση: Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεραιότητα για τις ΗΠΑ

Η ανακοίνωση του κόμματος για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό Πρόεδρο

«Δυστυχώς λόγω Ιράν αποδείχτηκε ότι “άνθρακες ο θησαυρός” από την συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τραμπ στο Λευκό Οίκο, όχι για την κυβέρνηση, αλλά κυρίως για την Ελλάδα! Φάνηκε ξεκάθαρα παρά τα γενικόλογα “ευχολόγια” του Αμερικανού Προέδρου προς τον κ. Μητσοτάκη, ότι η Ελλάδα δεν είναι προτεραιότητα για τις ΗΠΑ και αυτό αποδείχθηκε άλλη μία φορά», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στα αποτελέσματα της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Και καταλήγει: «Ο Αμερικανός Πρόεδρος απέφυγε να κάνει την όποια αναφορά για την προκλητική στάση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στην παράνομη συμφωνία για ανακήρυξη ΑΟΖ με την φιλοτουρκική κυβέρνηση της Λιβύης! Τελικά το μόνο που “πήραμε” από τις ΗΠΑ είναι από ότι φαίνεται αυτά που θα πληρώσουμε! Τα …F35 και αυτά στο μέλλον, αφού βρούμε τα χρήματα».

Απάντηση