ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εύα Καϊλή στο ράδιο AVENA 97,7:Δεν κατατέθηκε από Ελληνικής πλευράς αίτημα αποζημίωσης των αγροτών στην Ευρωπαϊκή επιτροπή.(βίντεο)

Εύα Καϊλή στο ράδιο AVENA 97,7:Δεν κατατέθηκε από Ελληνικής πλευράς αίτημα αποζημίωσης των αγροτών στην Ευρωπαϊκή επιτροπή. 

Την πεποίθηση της ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τους αγρότες και τη χώρα, αν  αξιοποιηθούν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, εξέφρασε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, μέσω της τηλεφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ράδιο AVENA 97,7 την Παρασκευή 21/11 και στους δημοσιογράφους Στέλιο Κουρνιάκο  και Τάσο Καμπάνη.

Αφορμή της συνέντευξης η επερώτηση της κ.Καϊλή προς τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό επίτροπο για τα αγροτικά θέματα, σχετικά με τις ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που είχαν υποστεί οι αγρότες κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ευρωβουλευτής μας είπε,ότι όταν τέθηκε το ζήτημα από αυτήν, μετά από έρευνα του επίτροπου, διαπιστώθηκε ότι αίτημα αποζημιώσρων από την Ελληνική πλευρά δεν είχε τεθεί.Λόγω όμως των μεγάλων ζημιών που είχαν προξενηθεί, ο επίτροπος πείστηκε και χωρίς να γίνει αίτημα βρέθηκε τρόπος και οι αγρότες θα αποζημιωθούν.

Ακόμη  στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ιδιαίτερα η Ελλάδα από τους μετανάστες και στα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΙΝΑΛ.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξή της.

Απάντηση