ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κρις Σπύρου.Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής ένωσης και επιτροπής ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα θάψουμε την συμφωνία των Πρεσπών εκεί που υπεγράφη.(βίντεο)

Κρις Σπύρου.Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής ένωσης και επιτροπής ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών. Θα θάψουμε την συμφωνία των Πρεσπών εκεί που υπεγράφη.

Τον Κρις Σπύρου πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής ένωσης Αθηνών και της επιτροπής ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, φιλοξένησε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή Πρωινές Ματιές” του ράδιο AVENA 97,7 την Τετάρτη το πρωί 20/11.

O κ. Σπύρου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα καταπέσει στις αίθουσες των δικαστηρίων και είναι θέμα χρόνου να ταφεί η συμφωνία αυτή στις Πρέσπες εκεί όπου υπεγράφη.

Για το κατά πόσο υπάρχει ο κίνδυνος από την Τουρκία του Ερντογάν.

Απήντησε.Οι σχέσεις  Ελλάδος και Αμερικής αλλά και του Ισραήλ είναι τέτοιες που δεν θα του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει καμία από τις απειλές του.

Θεωρεί δε ότι η Ελλάδα είναι ο πιο πιστός σύμμαχος και ικανός να εφαρμόσει τις επιδιώξεις των Αμερικανών στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και στην Ευρώπη.

Για το μεταναστευτικό θεωρεί ότι ο Ερντογάν έπεισε Αμερικανούς και Γερμανούς για την αναγκαιότητα αλλαγή καθεστώτος στη Συρία του Άσαντ και στη Λιβύη του Καντάφι και αυτό είχε ως συνέπεια τις χιλιάδες ροές προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη και Ελλάδα.

Θεωρεί δε ότι αν ήταν η Χίλαρι Κλίντον στην προεδρία κάτι τέτοιο δεν θα είχε συμβεί.

Απάντηση