ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κίνημα Αλλαγής: Τσάι (Κρασί) και… συμπάθεια από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στους αγρότες της Ημαθίας

Μάρτυρες μια κακόγουστης και προσβλητικής για τους αγρότες της Ημαθίας εκδήλωσης(;) γίναμε την περασμένη Παρασκευή. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης παρακάθισε σε γεύμα που οργάνωσε η ΝΟΔΕ με κομματικά στελέχη και… ολίγη από εκπροσώπους συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών οργανώσεων.

Αντιπαρερχόμαστε το ζήτημα που προέκυψε με το «τσουχτερό» εισιτήριο για να συνφάγει κάποιος με τον Υπουργό και εστιάζουμε στην απουσία οποιασδήποτε δέσμευσης από τον κ. Βορίδη αναφορικά με τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στην περιοχή μας. Ο Υπουργός ήρθε, έφαγε, άκουσε και στο τέλος εξέφρασε την.. συμπάθεια του για τους απελπισμένους παραγωγούς.

Κατανοώντας διασταλτικά την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης της τοπικής κομματικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος θα λέγαμε ότι ήταν τουλάχιστον άστοχη η επιλογή του συγκεκριμένου κορυφαίου υπουργού για να εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό.
Ελπίζουμε τουλάχιστον ο ίδιος να συνειδητοποίησε ότι με.. (παχιά) λόγια δεν λύνονται τα προβλήματα των αγροτών και να προετοιμαστεί επαρκώς για όσα δύσκολα ακολουθούν. Στο πρόσφατο παρελθόν οι προκάτοχοι του ανέβαιναν στα τρακτέρ και υποσχόταν τα πάντα στους πάντες. Τα αποτελέσματα γνωστά. Ο κ. Βορίδης οφείλει σύντομα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και κυρίως λύσεις στα τεράστια προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Η περίοδος με τα «μέλια» όπου νάναι τελειώνει.

Απάντηση