ΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρόσκληση ΕΒΖ για μίσθωση μονάδων της στο Πλατύ και Σέρρες.

Πρόσκληση ΕΒΖ για μίσθωση μονάδων της στο Πλατύ και Σέρρες

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.» απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των εργοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεών της στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες αποκλειστικά για τους σκοπούς της παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης ζάχαρης, αρχής γενομένης από την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο (καμπάνια 2019).

Η εκμίσθωση, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα αφορά σε χρονική διάρκεια 28 μηνών. Οι Μονάδες θα λειτουργούν υποχρεωτικά χωρίς διακοπές όλο το χρονικό διάστημα της μίσθωσης αποκλειστικά για τον ανωτέρω σκοπό.

Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής και ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών και δύναται να αφορούν μία ή και αμφότερες τις Μονάδες. Οι ενώσεις και κοινοπραξίες υποβάλουν κοινή αίτηση η οποία υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλους τους οικονομικούς φορείς που αποτελούν την ένωση/κοινοπραξία είτε από κοινό εκπρόσωπό τους εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφική πράξη.

Αναλυτική η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση εργοστασίων της ΕΒΖ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Ανώνυμη Εταιρία» (στο εξής ΕΒΖ Α.Ε.), απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση των εργοστασίων και λοιπών εγκαταστάσεών της στο Πλατύ Ημαθίας και στις Σέρρες (στο εξής: «Μονάδες») αποκλειστικά σε μισθωτές που θα τα χρησιμοποιήσουν για τους σκοπούς της παραγωγής, τυποποίησης και αποθήκευσης ζάχαρης, αρχής γενομένης από την καμπάνια του έτους 2019. Η εκμίσθωση θα αφορά σε χρονική διάρκεια 28 μηνών.

Οι Μονάδες θα λειτουργούν υποχρεωτικά χωρίς διακοπές όλο το χρονικό διάστημα της μίσθωσης αποκλειστικά για τον ανωτέρω σκοπό.

Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής και ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών και δύναται να αφορούν μία ή και αμφότερες τις Μονάδες. Οι ενώσεις και κοινοπραξίες υποβάλουν κοινή αίτηση η οποία υπογράφεται υποχρεωτικά είτε από όλους τους οικονομικούς φορείς που αποτελούν την ένωση/κοινοπραξία είτε από κοινό εκπρόσωπό τους εξουσιοδοτημένο με συμβολαιογραφική πράξη.

Κάθε Αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα στοιχεία και νομιμοποιητικά έγγραφα του ενδιαφερόμενου μισθωτή, και συγκεκριμένα:

α) Για φυσικό πρόσωπο: ταυτότητα, διεύθυνση, επάγγελμα, ΑΦΜ.

β) Για εταιρία: πρόσφατο καταστατικό κωδικοποιημένο και τελευταίο ΔΣ/εκπροσώπηση διαχειριστή από ΓΕΜΗ.

Σε περίπτωση ένωσης ή κοινοπραξίας, τα παραπάνω ισχύουν αναλόγως για κάθε μέλος της ξεχωριστά.

Η Αίτηση συνοδευόμενη από τα νομιμοποιητικά έγγραφα κατατίθεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικά στην ΕΒΖ ΑΕ στη διεύθυνση Μητροπόλεως 34, 54110 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 296412, υπόψη κ. Παναγιώτη Καρακώστα, κατά τις ώρες 10:00 – 15:00, ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: ceo@ebz.gr

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ή αποστολή των αιτήσεων ορίζεται η Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:00 πμ.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι ενδιαφερόμενοι που υπέβαλαν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα ειδοποιηθούν από την ΕΒΖ ΑΕ για να παραλάβουν πληροφορίες που αφορούν τις προς εκμίσθωση Μονάδες, υπογράφοντας για το σκοπό αυτό σχετικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας και δήλωση ότι τα στοιχεία που προσκόμισαν είναι πλήρη και αληθή.

Η ΕΒΖ Α.Ε. επιφυλάσσεται να παραδώσει πληροφορίες και να διαπραγματευτεί ή συναλλαχθεί μόνον αν ο ενδιαφερόμενος πληροί τα κριτήρια αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που θέτει η ίδια, όπως επίσης να αρνηθεί οποιαδήποτε πληροφορία, διαπραγμάτευση ή συναλλαγή σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Η τελική επιλογή θα γίνει κατά την ελεύθερη κρίση της ΕΒΖ Α.Ε., συνυπολογιζόμενου του ύψους του προσφερόμενου μισθώματος, αφού λάβει υπόψη της την τοποθέτηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ΕΒΖ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα ματαίωσης της διαδικασίας χωρίς κανείς από τους συμμετέχοντες να δικαιούται οποιασδήποτε αποζημίωσης άμεσης ή έμμεσης ζημίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2310 296412 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: ceo@ebz.gr.

Για την ΕΒΖ Α.Ε

Χρήστος Πούρης

Διευθύνων Σύμβουλος

agronews.gr/

Απάντηση