ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φρόσω Καρασαρλίδου:Δώσαμε μια έντιμη μάχη με αξιοπρέπεια και καθαρότητα θέσεων. Ως κυβέρνηση πετύχαμε πολλά. Κάναμε και λάθη που θα αξιολογήσουμε στη συνέχεια.

Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους και ανέδειξαν πρώτο κόμμα τη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες πέτυχε ένα σημαντικό ποσοστό και αναδεικνύεται στονβασικό πόλο των προοδευτικών δυνάμεων. Όσοι πίστευαν ή ήλπιζαν σε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκαν.

Δώσαμε μια έντιμη μάχη με αξιοπρέπεια και καθαρότητα θέσεων. Ως κυβέρνηση πετύχαμε πολλά. Κάναμε και λάθη που θα αξιολογήσουμε στη συνέχεια.

Αναλάβαμε τη διακυβέρνηση πριν από 4,5 χρόνια σε μια οριακή στιγμή για τον τόπο μας. Καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια. Να παραδώσουμε μια χώρα εντελώς διαφορετική από αυτή που παραλάβαμε.

Παραδίδουμε μια χώρα με 37 δις στα ταμεία του κράτους, με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με χαμηλότερη ανεργία. Με ενισχυμένο το κοινωνικό κράτος. Με σημαντικά μέτρα στήριξης των οικονομικά αδυνάτων.

Χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Αδικήσαμε ορισμένες κοινωνικές ομάδες και πληρώσαμε το πολιτικό κόστος.

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συνεχίσουμε μαχητικά, με δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση, ώστε να μη χαθούν όσες κατακτήσεις κερδήθηκαν τα 4.5 αυτά χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επιβραβεύοντας τον αγώνα που έδωσα ως βουλευτής για την προάσπιση των συμφερόντων της Ημαθίας.

Νιώθω μεγαλύτερη την ευθύνη, να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να προχωρήσουν τα μεγάλα και τα μικρά θέματα του νομού, όπως άλλωστε έκανα, σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής μου θητείας.

Ήμουν εδώ και θα συνεχίσω να είμαι εδώ, για την Ημαθία.

Απάντηση