ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άραγε πόσο κοστίζουν 2 πινακίδες και λίγη μπογιά,για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές στην στροφή του δρόμου για Σχοινά.(Βίντεο-φωτο)

Άραγε μέχρι πότε θα χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές?

Άραγε μέχρι πότε συνάνθρωποι μας, φίλοι μας,δικοί μας άνθρωποι, θα βλέπουν τον χάρο με τα μάτια τους και τις περιουσίες τους να καταστρέφονται?

Και όλα αυτά επειδή δεν υπάρχει κάποιος από αυτούς που μας διοικούν που να έχει λίγο φιλότιμο, όρεξη και διάθεση για να κάνει στο συγκεκριμένο σημείο το αυτονόητο.

Να τοποθετήσει δηλαδή δύο πινακίδες που η κάθε μία κοστίζει από 20 ευρώ και να βάψει λίγα μέτρα δρόμου με την ειδική μπογιά, αυτή που χρησιμοποιείται ως διαχωριστική στους δρόμους.Ώστε ο κάθε οδηγός να βλέπει ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει κλειστή στροφή, την οποία αν δεν τη γνωρίζεις τότε θα βγεις εκτός δρόμου και θα βρεθείς στα αποξηραντικά κανάλια, που είναι δεξιά και αριστερά.

Γιατί όπως βλέπετε και στο βίντεο οι προστατευτικές μπάρες έχουν καταστραφεί από τα αυτοκίνητα που έχουν κτυπήσει πάνω σε αυτές.

Και όλα αυτά, δύο χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αλεξάνδρειας στον δρόμο πού πηγαίνει από το κέντρο υγείας προς την Κρύα Βρύση και ακριβώς στη στροφή για το Σχοινά.

Ελπίζουμε ότι η δημοτική αρχή θα κάνει αυτό που πρέπει.

Απάντηση