ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΠΕΛΛΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το 9ο Open Air Party των γιαννιjazz στα Γιαννιτσά είναι γεγονός!Είσοδος ελεύθερη.

Το 9ο Open Air Party των γιαννιjazz είναι γεγονός!

Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου το πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά αλλάζει όψη και υποδέχεται το γεγονός της χρονιάς!

Για τρεις ολόκληρες μέρες ανεβάζουμε την ένταση, κάνουμε θόρυβο και χρωματίζουμε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.

Κάθε μέρα δροσιστικά shows:

Μαγικό-ζογκλερικό υπερθέαμα με τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΥΤΕΣ, ο ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣREDICOLO στην παράσταση «Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι» και η μοναδική καλλιτεχνική ομάδα KIRKO με την παράσταση «Ταξίδι στην φαντασία».

Όλο το τριήμερο: ζωγραφίζουμε και διακοσμούμε στον παιχνιδότοπό μας και παρακολουθούμε δημιουργικά εργαστήρια μουσικοκινητικής με τον Βασίλη Αναγνώστου.

Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς (Κυριακή πρωί) και ενήλικες (Παρασκευή μεσάνυχτα). Τουρνουά mini-football 2×2 για παιδιά 10-18 ετών και τουρνουά Strategoγια μικρούς ΚΑΙ μεγάλους!

Θα λειτουργήσει διαδραστική έκθεση έργων με τίτλο «Χίλια μάτια», που έγιναν από τους νέους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών στο Εργαστήρι Κεραμικής του Κέντρου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό!

Μετά την δύση του ηλίου… μουσική!! Φέτος οι γιαννιjazz με μεγάλη υπερηφάνεια ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LIVE τους :

LOSTRE COMMUNITY και DYNAMIND BIG BAND (Παρασκευή 28 Ιουνίου),

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ & οι ΓΚΑΪΛΕ και BANDALLUSIA (Σάββατο 29 Ιουνίου),

OPERA CHAOTIQUE, ΔΙΟΚΩ και ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ (Κυριακή 30 Ιουνίου).

Reggae-ska, funk-soul, afrobeat, «έντεχνο» από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα που συνδυάζει κλασικά και παραδοσιακά όργανα, άριες που κορυφώνονται με punkουρλιαχτά, αλλά και hip-hop με ρίμες από την ζωή και τους δρόμους.

Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά. Μια παρέα που με τρέλα, χιούμορ και πραγματική φιλία, μετάλλαξε τα Γιαννιτσά από κοιτίδα σε κοιλίδα πολιτισμού, και εξαπλώνεται…

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τα εκδηλώσεις!

Απάντηση